Nå lanseres Viking+

Det gamle sesongkortet ditt er historie. Nå kommer Viking-abonnementet.

Annonse:

Vi er stolte over å kunne lansere Viking+

Sesongkortet – nøkkelen til ditt andre hjem, beviset på at du har et mørkeblått hjerte, at du er en del av Viking-familien – det tuller man ikke med!

Men man kan utvikle det! Og som første klubb i Norge gjør vi nettopp det, og lanserer en abonnementsløsning for sesongkortinnehavere.

I praksis vil dette si at du ikke lengre kjøper sesongkort for ett år av gangen, men at du tegner et abonnement som du har så lenge du ønsker. Du kan med det synge Ein blåe dag fra samme sete år etter år, uten å tenke på fornyelse og frister.

I 2021 har vi virkelig sett hva publikum på tribunene betyr for laget. «Den 12. mann», familien, DERE! Hvor hadde vi vært uten Norges beste publikum? Vi ønsker å fortsette å fylle stadion, og vi har derfor valgt å sette ned prisene på de fleste kategoriene.

Salget starter torsdag 2.desember. Forny før 16.desember og få disse fordelene: 

  • Få ditt eget sete
  • Få navnet ditt i designet på bortedrakten i 2022
  • Få den beste prisene nå (kan øke etter nyttår)

Hva betyr det for deg som har hatt sesongkort i 2021?

I praksis betyr det veldig lite, annet enn at du slipper å betale hele beløpet når du tegner abonnementet, og vil bli trukket et gitt beløp hver måned.

Alle som har hatt sesongkort i 2021 vil motta en e-post fra Ticketco med fornyingslenke torsdag 02. desember. Det eneste du trenger å gjøre er å trykke deg inn på lenken og følge steg for steg gjennom kjøpsprosessen. (Merk! Det bankkortet du legger inn, er det kortet som vil bli trukket hver måned.) Du vil nå være en del av Viking-familien og får alle de gode fordelene dette innebærer.

Når du starter Viking+ abonnementet vil du motta en QR-kode. Denne bruker du helt frem til du eventuelt sier opp abonnementet. Merk at ved en oppsigelse vil setet fristilles og du går glipp av andre fordeler som følger med Viking+.

Les om fordelene og de ulike kategoriene her

For å kunne motta QR-koden, viktig informasjon og fordelene som inngår i Viking+ fra oss er det viktig at vi har korrekt kontaktinfo. Vær derfor nøye når du legger den inn slik at vi har mulighet til å komme i kontakt med deg.

Viking+ har en bindingstid på 6 mnd fra abonnementstegning. Deretter står du fritt til å avslutte abonnementet når du vil.

Trenger du hjelp?
TicketCo’s supportavdeling hjelper deg med tekniske problemer ved bestilling og kjøp.
Åpningstider er mandag-fredag 09.00-17.00
§ E-post: [email protected]
§ Chat ved å trykke på HJELP-knappen på TicketCo.no

Spørsmål TicketCo kan svare på:
§ Teknisk støtte til å bestille billetter/sesongkort
§ Alle spørsmål om betaling og evt. feilbetaling
§ Alle andre spørsmål sender du på e-post til [email protected]

Her finner du mer om Viking+ 

Annonse fra Eliteserien: