Møttes i opprykkskvalifiseringen i 2019. Nå er Frigg motstander på ny

Ta med deg frokosten og kom ut i finværet! Lørdag klokken 12 er det klart for ny hjemmekamp på SR-Bank Arena.

Annonse:

– Det blir nok en tøff kamp mot et lag som har mye rutine. Det er viktig at vi omstiller fra kampen på onsdag og at vi kommer med den samme energien som til vanlig, sier Hanne Sæthre Jakobsen.

Som nevnt er Frigg motstander i serien hjemme på SR-Bank Arena lørdag klokken 12.

Dette er den åttende serierunden av årets sesong, og etter exiten i cupen mot Åsane i midtuken, er håpet å slå tilbake med en seier lørdag.

Hent gratisbilletter

Det var mye positivt å hente fra kampen mot Åsane, og Sæthre Jakobsen er klar på at det blir viktig å ta med seg denne erfaringen og læringen med videre og inn mot helgens seriekamp. 

– Vi må være litt mer presise og være i forkant av situasjoner, påpeker Sæthre Jakobsen.

Vi håper at flest mulig setter av formiddagen i finværet og tar turen til SR-Bank Arena. Billetter kan du sikre deg gratis her

Tøff motstander 

Frigg har så langt i sesongen hatt varierende resultater og kommer fra et 0-1-tap mot Vålerenga.

De var nær å ta poeng borte mot Molde, men bommet på straffe like før slutt og tapte 1-2 i den kampen. I tillegg har de tapt 2-5 borte mot Bryne, samtidig som de har smadret Tynset 6-1.

Angrepsspillerne Dorthea Mørkved Glorud og Emilie Finnevolden har begge masse erfaring fra høyere nivå, der førstnevnte har 11 kamper i Toppserien og nærmere 100 kamper i 1. divisjon, mens Finnevolden står registrert med 25 mål på 44 kamper i 1. divisjon for Hønefoss.

Hun forlot klubben etter forrige sesong etter å ha scoret imponerende 14 mål på 20 kamper.

Frigg var for øvrig også laget som gjorde at det ikke ble opprykk i 2019-sesongen i kvalifiseringen. Det endte da 1-1 mot lørdagens motstander.

– Vi har lyst å vinne hver kamp, men kjenner selvfølgelig på en ekstra lyst å slå tilbake med tanke på det som skjedde i 2019, sier Sæthre Jakobsen.

PS! Husk også at herrelaget møter Molde på SR-Bank Arena. Den kampen har avspark 19.15, og billetter kan du sikre deg her

Annonse fra Eliteserien: