DSC02452 (1)

Mørkeblått folkehav tar turen over Boknafjorden

Det ligger an til å bli en helt spesiell ramme rundt kampen når Haugesund er motstander på bortebane lørdag kveld.

Annonse:

Lørdag kveld klokken 18 skal Haugesund farges mørkeblå og høres over Boknafjorden og hjem til Stavanger når tusenvis av Viking-supportere tar turen til Rogalandsderbyet.

Over 1200 bortebilletter ble revet bort på rekordtid, men også på hjemmetribunen har våre mørkeblå kjøpt en haug av billetter. Det spekuleres i om rundt 3000 Viking-supportere vil være på plass.

Denne kampen vil du ikke gå glipp av! 

– Den mobiliseringen Felt O og resten av Viking-supporterne gjør er helt enorm og viser bare hvor mye Viking betyr for Stavanger. Støtten fra dem i hele år har vært fantastisk, og det kommer til å bli en utrolig kul ramme rundt kampen. Så håper vi at vi kan betale dem tilbake med en god opplevelse og forhåpentligvis tre poeng, sier Lars-Jørgen Salvesen.

Våre mørkeblå er endelig tilbake i aksjon igjen etter en liten landslagspause, der flere har vært ute på reise med sine landslag.

To uker er gått siden 1-1-kampen hjemme mot Vålerenga på SR-Bank Arena.

Endringer hos hjemmelaget

Siden forrige serierunde har det også skjedde endringer hos helgens hjemmelag. Jostein Grindhaug er ikke lenger hovedtrener. Han er blitt erstattet av Sancheev Manoharan, som foreløpig bare er ansatt på midlertidig basis.

Haugesund står med seks strake kamper uten seier i Eliteserien og bare to poeng. Forrige seier kom 23. juli hjemme mot Lillestrøm. På hjemmebane har laget tapt sine tre siste kamper.

Hvilken FKH-utgave vi får se denne helgen, gjenstår å se.

– Selv om Haugesund har slitt litt denne sesongen, er det alltid tøft å komme dit og ta tre poeng. Vi forventer en fysisk tøff kamp der vi må matche dem i duellspillet, hvor FKH helt sikkert kommer til å gjøre alt de kan for å slå oss. Men kommer vi opp på vårt beste så skal vi være et bedre lag, sier Salvesen.

De to siste sesongene har det endt med 2-4-tap i Haugesund, men i 2020 ble det 2-0-seier.

PS: Skulle du ikke befinne deg i Haugesund denne lørdagen, er det likevel mulighet for å se Viking spille kamp på SR-Bank Arena. Samme klokkeslett tar damelaget imot Amazon Grimstad til den 18. serierunden.

Annonse fra Eliteserien: