Mobilitetsuka 2022: Reis miljøvennlig til hjemmekampen mot Tromsø

Stavanger kommune arrangerer "Sykle til kamp"-aksjon den 18. september og sponser gratis billetter til alle barn som sykler til søndagskampen.

Annonse:

Viking støtter opp om Mobilitetsuka 2022 og blir med på kommunens «Sykle til kamp»-aksjon den 18. september kl 18:00 mot Tromsø IL. Både vi i Viking og Stavanger kommune oppfordrer publikum til å la bilen stå og heller sykle til SR-Bank Arena.

Kommunen sponser gratis billetter for alle barn som sykler til kampen og har på seg kampdrakten til sin respektive klubb. Billettene finner dere ved å velge billettkategorien "Gratisbillett: Barn som sykler" her 
Gratis billettene er tilgjengelige på alle nørkeblå- og sølv-felt på stadion. 

Kommunen setter også opp ekstra sykkelstativer og sørger for vakthold slik at syklene står trygt mens man er på kamp. Hvis du ikke kan sykle kan du ta buss eller tog til stadion. Sjekk buss- og togtider på Kolumbus sine nettsider her.

Det skjer mye annet kjekt i Mobilitetsuka som gratis sykkelservice og frokost til de som reiser miljøvennlig. Hele programmet til kommunen finner du her Mobilitetsuka | KlimaStavanger.

Hva med å la bilen stå litt oftere denne uken og heller sykle eller gå til og fra jobb, fritidsaktiviteter - og kamp?

Annonse fra Eliteserien: