Mesterlære: – "Andy, you have to mark him all game. 90 minutes. That's your job!"

I denne episoden av Fotballøftet: Mesterlære får du høre André Danielsen fortelle om livet som ryddegutt og da han fikk klare instrukser fra Uwe Rösler. I tillegg til ham er Vidar Nisja og Erik Fuglestad gjester, og trioen diskuterer alt fra gleden med løkkefotball til det mental aspektet i toppfotballen.

Annonse:

Fotballøftet: Mesterlære er en faglig vinklet podcast hvor vi får lære av de som har stått eller fremdeles står i det selv. Her vil gjestene dele av sine erfaringer og sin kompetanse, og gå dybden på rollen de spilte.

Denne uken satte Bård Finnesand, som er spiller- og trenerutvikler i klubben, seg ned med de tidligere Viking-spillerne André Danielsen, Erik Fuglestad og Vidar Nisja for å prate om livet i fotballen og det å være sentral midtbanespiller.

Gjestene:

André Danielsen er i dag trener for G15-laget til Viking. Han kan se tilbake på en lang karriere i den mørkeblå drakten, og er den spilleren som har flest kamper for klubben med sine 553.

Vidar Nisja kom til Viking fra Bryne i 2007. Han debuterte med scoring i Bergen samme sesong. I 2012 ble han lagets toppscorer og kåret til årets spiller i klubben. Da han forlot Viking i 2016, hadde han spilt nærmere 200 kamper.

Erik Fuglestad har nesten 300 kamper i mørkeblått. Kun avbrutt av tre sesonger i Norwich på 90-tallet, spilte han sammenhengende i Viking fra 1993 til 2004,

Podcasten finner du i Spotify og iTunes

Husk å klikk "Follow", slik at du holder deg oppdatert på når nye episoder legges ut.

Fotballøftet og denne podcasten er gjort mulig av Sport 1, Lyse, Rosenberg Worley, Kaefer Energy, Diadora, Pizzabakeren og BDO.

Annonse fra Eliteserien: