Markus Solbakken er mørkeblå til 2026

Forlenger med klubben.

Annonse:

– Jeg er selvfølgelig glad over å ha forlenget, og det tok ikke lang tid før vi kom til enighet. Jeg trives veldig godt her og har ikke hatt noe behov for å se meg om etter andre plasser ennå. Det var et ganske enkelt valg, sier Markus Solbakken.

Midtbanespilleren har signert en forlengelse av kontrakten ut 2026-sesongen, og har denne sesongen vært en meget viktig spiller for våre mørkeblå.

DSC03127.jpg
Markus Solbakken ser frem til flere år i Viking-drakten. Foto: Alexander Larsen

Nylig ble 23-åringen belønnet med en plass i A-landslagstroppen som følge av sine prestasjoner, og Solbakken peker på egen utvikling i klubben som én av årsakene til at han ønsker å bli værende.

– Det sportslige som pågår i Viking er veldig spennende. Det er en veldig fin spillergruppe, et bra støtteapparat og en hel klubb som jeg føler går i samme retning og har de samme målene. Det er fantastiske mennesker. Utenfor banen har jeg også slått meg virkelig til ro her, forklarer han.

Han sier han føler seg stadig bedre og bedre i rollen sin på midtbanen etter overgangen fra Stabæk i forkant av fjorårssesongen.

Siden den gang har det blitt over 50 kamper for klubben i cup og serie.

– På kort tid har jeg blitt veldig glad i Viking og klubben, og ikke minst den enorme støtten og engasjementet som er helt enormt. Det er noe som gjør at jeg ønsker å være en del av dette. Det er et stort engasjement og et voldsomt trykk som smitter over på oss på banen. Jeg og resten av gjengen ønsker å si tusen takk for støtten i hele år, understreker Solbakken.

Annonse fra Eliteserien: