Månedens beste

Vikings to hovedtrenere, Morten Jensen og Bjarte Lunde Aarheim, er kåret til månedens trenere i august. Som om ikke det var nok, har Joe Bell blitt kåret til månedens spiller.

Foto: Carina Johansen / NTB

Ingen lag i Eliteserien har tatt flere poeng enn Viking i august. Seiere over Kristiansund, Molde og Rosenborg, samt en uavgjort borte mot Vålerenga, hvor Viking fort kunne ha fått med seg langt flere poeng, har gitt ti av tolv mulig poeng og har bidratt til at De mørkeblå nå for alvor er med i toppstriden.

Dette blir lagt merke til, og nå har Morten Jensen og Bjarte Lunde Aarsheim blitt kåret til månedens trenere i Eliteserien for august.

"Med et Viking virkelig i dytten i august måned er det vel fortjent at trenerduoen Morten Jensen og Bjarte Lunde Aarsheim er kåret til Altibox månedens trenere i august. Jensen og Lunde Aarsheim tok i forkant av årets sesong over som hovedtrenere for Viking etter å ha vært assistenttrenere under Bjarne Berntsen. I august har de to virkelig bevist hvorfor nettopp de ble valgt til denne jobben."

Men ikke nok med det! Joe Bell, midtbanejuvelen fra New Zealand, har blitt kåret til månedens spiller i Eliteseren.

"Bell har spilt samtlige minutter for Viking i august, og vært fremtredende i alle lagets kamper denne måneden. Fra sin sentrale midtbaneposisjon har han vunnet dueller og dekket store mengder rom, samtidig som han i stor grad har bidratt offensivt. På målpoengsfronten har mannen fra New Zealand levert assist til David Brekalo i seieren over Molde, samt en lekker scoring mot Rosenborg på hjemmebane."

Joe Bell har vært i storform den siste tiden. Foto: Carina Johansen / NTB
Joe Bell har vært i storform den siste tiden. Foto: Carina Johansen / NTB

I september står bortekamper mot Stabæk (førstkommende lørdag) og Molde for tur, samt hjemmekamp mot Bodø/Glimt. Det gir muligheter for ytterligere klyv på tabellen. I tillegg kommer Rosenborg til SR-Bank Arena igjen. Denne gang for 3. runde i cupen.

Vi går en spennende høst i møte. På med flomlysene!

Annonse fra Eliteserien: