Målshow i toppkampen: – Sykt imponerende

Høstsesongens første hjemmekamp endte med storseier.

Annonse:

VIKING - TILLER 6-0

Lørdag var det duket for toppkamp på SR-Bank Arena da Viking tok imot Tiller på 3. plass.

Trønderne hadde vunnet samtlige kamper siden forrige møte mellom lagene 27. mai, men måtte konstatere at den rekken ble brutt etter 90 minutter i Stavanger.

En meget god 1. omgang gjorde at våre mørkeblå ledet hele 3-0 til pause. I 2. omgang ble sifrene doblet, og det endte til slutt med en meget sterk 6-0-seier mot én av forrige sesongs avdelingsvinnere i 2. divisjon.

– Dette var sykt imponerende. Tiller hadde noen gode spillere, men vi viste at vi er et bedre lag, og det gjorde at vi vant. Jeg er veldig imponert over jentene. Vi må bare fortsette på samme måte fremover og ta med oss selvtilliten, sier Karen Rygg Ims.

Høyrekanten scoret kampens tredje mål etter at Vilde Bakke-Andersen og Hanne Sæthre Jakobsen hadde satt inn 1-0 og 2-0.

DSC07182.jpg
En god 1. omgang sørget for 3-0-ledelse til pause. Foto: Alexander Larsen

Takker publikum

I 2. omgang scoret Sæthre Jakobsen sitt andre for dagen, mens Sanne Lekven og Mari Indrebø i tillegg noterte seg for scoring.

Dermed ble det til slutt en skikkelig fest for de over 300 tilskuerne på tribunen.

– Det er veldig kjekt å spile foran så mye folk og at det kommer folk på våre kamper også når Viking gjør det så bra om dagen. Vi ønsker å ha flest mulig på tribunen og det er bare kjekt. Det var sykt gøy, og de fikk absolutt valuta for pengene. Jeg er veldig glad for alle som kom, sier Rygg Ims.

Neste helg er det et nytt toppoppgjør som venter når Molde er motstander borte på Aker Stadion.

– Nå skal vi bare glede oss til den kampen og terpe på ting den kommende uken. Det blir en spennende og tøff kamp hvor vi skal gi alt, sier 17-åringen.

Kampfakta

Viking - Tiller 6-0 (3-0)

SR-Bank Arena, 311 tilskuere

14. serierunde, 2. divisjon avdeling 1

Lagoppstilling: Emma Jönsson - Maria Sørenes, Kristina Milne, Hannah Handeland, Sara Sekse Johannesen - Oda Stornes Stålesen, Nora Heggheim, Vilde Bakke-Andersen - Karen Rygg Ims, Hanne Sæthre Jakobsen, Sanne Lekven

Mål: 1-0 Vilde Bakke-Andersen (30), 2-0 Hanne Sæthre Jakobsen (33), 3-0 Karen Rygg Ims (40), 4-0 Hanne Sæthre Jakobsen (48), 5-0 Sanne Lekven (63), 6-0 Mari Indrebø (77)

Benyttede innbyttere: Ida Holm Neset, Gina Ødegaard, Mari Indrebø, Iben Robertsen og Sigrid Solli Aase.

Annonse fra Eliteserien: