Løkberg forlenger

Kristoffer Lie Løkberg har skrevet under på en ny avtale med klubben: – Det betyr mye for oss, sier trener Bjarte Lunde Aarsheim.

Foto: NTB

Ut 2023

Kristoffer Lie Løkberg forlenger med klubben og har skrevet under på en avtale som gjør ham til Viking-spiller ut 2023. Han bytter også draktnummer denne sesongen, fra 24 til 16.

Se signeringsvideo nederst i saken.

Viking-trener Bjarte Lunde Aarsheim er svært fornøyd med signeringen og sier til RA at det betyr mye for klubben.

– Han er en type som tenker kollektiv først. En som alltid gir 100 prosent, jobber for laget og setter en standard, sier Aarsheim til avisen som var tidlig ute med å røpe nyheten.

 

Viktig signering

Kristoffer Lie Løkberg kom til klubben på sensommeren i 2019. Han rakk knapt å lande på Sola og hilse på sine nye lagkamerater før han startet sin første kamp på SR-Bank Arena.

Den høylytte trønderen tok styringen på direkten, pekte, ropte, løpte og taklet, og spilte som om han hadde vært en del av spillergruppen i årevis.

Derfra og ut gikk det slag i slag, og Løkberg gjorde seg raskt til en viktig del av laget som endte opp med å ta cupgull på tampen av året.

– Det er gode nyheter å få signert en av våre største profiler for ytterligere to sesonger. Nå har vi Løkberg på banen, i garderoben og i klubben ut 2023. Det betyr mye for Viking, sier daglig leder Eirik Bjørnø og legger til:

– En ressurs som Kristoffer finnes det få av i Norsk fotball. Han byr på seg selv, og er et godt forbilde for våre yngre spillere.

En profil

Løkberg startet i Trondheims-klubben Strindheim, og hadde som ung et lite opphold i Sheffield United. Fra 2012 ut 2018 spilte han for Ranheim, før Brann og Bergen ventet i 2019. Mellom de syv fjell ble han i et drøyt halvår før karrieren fortsatte i Viking.

29-åringen har blitt en profil både på og utenfor banen i Stavanger. Han er nærmest selvskreven i startelleveren og en av fansens klare favoritter.

Totalt står Løkberg med 53 kamper og to scoringer for klubben.

Nå blir det mer!

Annonse fra Eliteserien: