Lokal unggutt klar for klubben

Vidar-talentet Jakob Segadal Hansen blir mørkeblå.

Annonse:

– Jeg er veldig glad for å ha signert for en så stor klubb som Viking. Jeg setter stor pris på muligheten til å bli en del av klubben, og det føles virkelig ut som en drøm som går i oppfyllelse.

18-år gamle Jakob Segadal Hansen fra Vidar er klar for klubben.

– Betyr utrolig mye

Midtbanespilleren blir dermed årets første signering, og Hansen er på ingen måte et ukjent navn for oss mørkeblå.

Hans far, Frode Hansen, har nemlig en lang Viking-fortid med over 200 kamper for klubben. I tillegg var Jakob i 2023 med på vår treningsleir til Algarve. 

– Klubben har alltid hatt en spesiell plass i mitt hjerte, spesielt med tanke på at pappa har spilt her tidligere. Å få muligheten til å representere klubben han spilte for, betyr utrolig mye for meg og min familie, sier Segadal Hansen.

– Jeg ser virkelig fram til å spille i mørkeblått og gleder meg masse til å komme i gang, tilføyer han.

Fulgt i lang tid

Sportssjef Erik Nevland er meget fornøyd med å ha landet denne avtalen. 

– Vi er veldig fornøyde med å få Jakob til Viking. Han er en spiller vi har fulgt lenge, og hans prestasjoner i Vidar har vært veldig bra over lang tid. Vi føler at tidspunktet er bra for både spiller og klubb nå, sier Nevland.

– Det er alltid kjekt når spillere fra lokalfotballen får muligheten i Viking, og vi vil takke Vidar for en fin dialog gjennom det siste året. Vi gleder oss til å se Jakob i Viking-drakt, legger han til.

Annonse fra Eliteserien: