Lokal spiller vender hjem: – Alltid hatt en drøm om å returnere

Tidligere Toppserie-spiller er klar for klubben.

Annonse:

På overgangsvinduets siste dag rakk Viking og Grand Bodø å bli enige om en overgang for Ina Kristoffersen.

Den 23 år gamle midtstopperen fra Stavanger vender dermed hjem til klubben hvor hun tilbrakte noen år i ung alder.

– Det føles godt å være tilbake, det er lenge siden sist. Helt siden jeg forlot klubben har jeg alltid hatt en drøm om å komme tilbake til Viking. Viking er klubben i mitt hjerte og har alltid vært det. Jeg håper å bidra til at vi fremover skal nå våre mål, sier Kristoffersen.

– Vil skape noe med Viking

Siden forrige opphold har hun vært innom Klepp, i tillegg til at hun har spilt i Toppserien for Stabæk og i 1. divisjon for Amazon Grimstad.

Før denne sesongen signerte hun for Grand Bodø i 1. divisjon, men nå ønsker hun å hjelpe gamleklubben.

– Jeg har lyst til å skape noe med Viking og har stor tro på at vi kan nå målet om Toppserien om ikke så altfor lang tid. Viking har fasilitetene og støtteapparatet rundt for at jeg kan være med å utvikle meg som fotballspiller. Jeg håper jeg her kan komme tilbake på det nivået jeg har vært tidligere før skaden, sier hun.

Før vårsesongen trøblet midtstopperen med skader i Bodø, men hun rakk å starte begge kampene i høstsesongen før det altså ble en retur til Viking.

God erfaring

Til tross for sin relativt unge alder har Kristoffersen opparbeidet seg rikelig med erfaring fra spill på høyere nivå. Hun har spilt over 20 kamper i Toppserien og over 40 kamper i 1. divisjon.

Hovedtrener Magnus Meling sier følgende om signeringen:

– Veldig godt å få hjem ei Stavanger-jente. Ina er en spennende spiller med en lidenskap og personlighet som kommer til å være en bra tilvekst for laget. Vi ser frem til å utvikle henne og resten av laget fremover, og vi har nå en fulltallig tropp etter de vi mistet før sommeren.

I tillegg til Kristoffersen ble også Ida Holm Neset fra Brann og Helene Broch hentet inn i overgangsvinduet som stengte natt til fredag.

Annonse fra Eliteserien: