Lader opp til nasjonaldagen med mandagskamp: – Må være tro mot vårt DNA

Mandag ettermiddag går turen over Boknafjorden.

Annonse:

Over en uke er gått siden forrige seriekamp hjemme mot Sogndal på SR-Bank Arena. 

Da endte det med 2-1-seier og tre poeng. Nå er det Avaldsnes 2 og Karmøy som står for tur mandag kveld - en motstander vi har møtt flere ganger i løpet av de siste sesongene.

Kampstart er klokken 19. Fortsatt blir ingen kamper i avdelingen streamet, og det er dessverre derfor ikke mulig å se oppgjøret hjemmefra.

– Avaldsnes er et lag vi har hatt mange kjekke og tøffe oppgjør mot tidligere. Selv om vi ikke vet så mye om hvilke spillere de stiller med, blir det kjekt å spille mot et lokalt lag vi kjenner godt, sier Sara Sekse Johannesen. 

– Det betyr alltid litt ekstra når vi spiller mot lokale lag, så vi er veldig klare for å dra opp dit for å kjempe om å kunne reise hjem med full pott i bagasjen.

Gledelig gjensyn

Ti poeng etter fire kamper er fasiten før mandagens oppgjør for vår del, og til den kampen blir det et gjensyn med Une Georgsen. Keeperen er hjemme i Stavanger fra sitt collegeopphold i USA.

– Ukens høydepunkt er å spille kamp, og vi har hatt en veldig god treningsuke med mange gode treningsdager siden forrige kamp. Vi vet det alltid er tøft å møte Avaldsnes, men vi skal gi de en real fight og fortsette med det vi har jobbet med. Så håper vi det blir full oppblomstring mandag kveld, sier hovedtrener Magnus Meling.

Da lagene møttes forrige sesong, ble det seier både på hjemme- (4-0) og bortebane (3-0).

Tøff batalje

Denne sesongen har Avaldsnes sitt rekruttlag sanket fire poeng på fire kamper, noe som betyr 12. plass på tabellen for øyeblikket.

Men det betyr neppe at det blir noen enkel kamp mot laget som endte som nummer tre på tabellen forrige sesong.

Søndag skulle deres seniorlag ha vært i aksjon mot Stabæk på hjemmebane i Toppserien, men den kampen ble utsatt grunnet værtrøbbel.

– Vi er klar over at alle kamper i år vil være jevne og at det krever fokus og kvalitet i 90 minutter for å vinne. Uansett hvilket lag vi møter, blir det viktig for oss å være tro mot vårt DNA og vår spillestil. Vi vet hva vi er gode på og hva arbeidsoppgavene våre er, så for oss gjelder det å gå utpå banen og ha det gøy. Det er da vi er best! påpeker Sekse Johannesen.

Annonse fra Eliteserien: