Kvia-Egeskog forlenger kontrakten

Han har gått gradene i akademiet og den siste tiden fått mer og mer tillit på A-laget. Nå har Simen Kvia-Egeskog forlenget kontrakten med Viking.

Annonse:

– Det er veldig kjekt å forlenge kontrakten. Jeg er veldig fornøyd, for meg har det alltid vært Viking, og det er en liten drøm å få spille her. Å kunne fortsette å gjøre det er helt fantastisk. 

Det sier Simen Kvia-Egeskog etter forlengelsen.

Midtbanespilleren har signert en kontrakt ut 2027, og har den siste tiden utmerket seg sterkt på A-laget med gode prestasjoner.

Fra akademiet til toppen

I mandagens kamp mot Sandefjord scoret 20-åringen sitt første Eliteserie-mål da han satte inn 3-0-scoringen etter et lekkert angrep.

– Det har selvfølgelig vært veldig kjekt å få den tilliten, spilletid er naturligvis viktig. Jeg må bare bygge videre på dette og levere når jeg får sjansen, sier Kvia-Egeskog.

Etter å ha vært på diverse utlån de siste årene, er midtbanespilleren glad for å endelig lykkes i mørkeblått.

– Det betyr veldig mye for meg å lykkes i Viking. Jeg har vært her nesten hele livet, og det betyr litt ekstra etter utlånene og alle de årene jeg har vært her. Jeg gleder meg til å spille mer i denne drakten og ser veldig fram til fortsettelsen, sier han.

DSC05319.jpg
Simen Kvia-Egeskog scoret sitt første mål i Eliteserien i bortekampen mot Sandefjord. Foto: Alexander Larsen

– En ekte Viking-gutt

Sportssjef Erik Nevland gleder seg over forlengelsen - og utviklingen til vår nummer 26. 

– Han har tatt store steg det siste året og nå har han også fått bevist det i Eliteserien, som er veldig gledelig. Han er en ekte Viking-gutt som har gått gradene i klubben, sier Nevland.

Han skryter av prestasjonene til midtbanespilleren den siste tiden.

– Det har vært veldig gledelig å se ham, og vi har egentlig bare ventet på dette gjennombruddet. Vi som er tettest på har sett dette på trening og vet hvilke kvaliteter han besitter. Men den vanskeligste jobben er å bryte gjennom og ta det skikkelige steget, så det er veldig kjekt og vi kommer til å få masse glede av ham i årene fremover.

Neste anledning for å se Kvia-Egeskog i aksjon er allerede førstkommende søndag. Da kommer HamKam på besøk til SR-Bank Arena klokken 17.

Annonse fra Eliteserien: