Kom på kamp – Vikingjentene trenger deg

Søndag klokken 14 møter Vikingjentene Klepp 2. Ta turen og støtt dem i jakten på opprykk. Gratisbilletter finner du her.

Annonse:

Foto: Alexander Larsen

Tabelltopp

Viking har fått en pangstart på sesongen og ligger øverst på tabellen i 2. divisjon avdeling 4. Fem seire og én uavgjort har gitt 16 poeng – samme antall poeng som erkerival Bryne.

Men den imponerende målforskjellen 21-2 (+19) gjør at De mørkeblå innehar den gjeve 1. plassen som gir opprykkskvalifisering.

Hanne Sæthre Jakobsen er avdelingens toppscorer med sine syv mål. Totalt har Viking-spissen scoret hele 60 mål på 63 kamper for klubben. Ni av lagets spillere har notert seg for scoring så langt i sesongen.

Kampen mot Klepp 2 er nest siste hjemmekamp i serien. Etter søndagens kamp venter to tøffe bortekamper, mot Kaupanger og Stord, før Bryne kommer på besøk til Jåttåvågen lørdag 16. oktober. Det blir litt av et oppgjør!

Er favoritter

Søndagens motstander ligger på 9. plass med fem poeng. Borte står de med to tap og én uavgjort. Så Viking må igjen avfinne seg med å være favoritt.

Kampen har avspark klokken 14.00 og spilles selvsagt på SR-Bank Arena. Det er gratis inngang, men man må hente ut fribillett som vises frem når man ankommer stadion.

Velkommen på kamp!

Fribillett finner du her

 

Annonse fra Eliteserien: