Klar oppfordring før serieavslutningen: – Bruk hver eneste kalori i kroppen

Fullsatt arena, flere syngende supportere enn noen gang og medaljekamp. Det ligger an til å bli en helt spesiell ramme til kveldens kamp mot Rosenborg.

Annonse:

Klokken 17 søndag ettermiddag braker det løs. 

Den siste runden i Eliteserien denne sesongen står for tur, der medalje fortsatt er innen rekkevidde før kampen mot Rosenborg.

Men da må det bli tre poeng mot trønderne, samtidig som Tromsø må avgi poeng i Oslo mot Vålerenga. Teoretisk sett kan det fortsatt også bli andreplass. 

Og med flere syngende supportere på Felt O enn noen gang med utvidet felt, kan det bli et voldsomt kok på SR-Bank Arena i jakten på medalje og Europa.

– Vi vet det kommer til å bli fullsatt og da pleier vi å være veldig, veldig gode. Sånne rammer elsker vi å spille for, og det er en gøy kamp som skal avslutte sesongen. Vi har hatt en helt fantastisk sesong, og det å kunne potensielt avslutte den med å sikre medalje på hjemmebane, hadde vært helt fantastisk, sier Zlatko Tripic.

Det sier han i et lengre intervju som du kan se på Viking sin YouTube-kanal i forkant av kampen.

– Jeg er utrolig stolt av laget og denne sesongen, legger Tripic til.

Rosenborg var motstander i sesongens første kamp også. Den gang endte det 1-0 til trønderne, i en kamp der det fort kunne ha blitt poeng.

Nå er også formen stigende med to strake seire før serieavslutningen.

Tripic ønsker også å sende en siste melding til supporterne før vår siste kamp for året.

– Vi blir påminnet hele veien over hvor heldige og priviligerte vi er over å få den støtten, og vi har selvfølgelig lyst å gi noe tilbake. Du får alltid det lille ekstra. Å kunne vinne kampen og potensielt skape et stort øyeblikk, det er det som er det aller viktigste. 

– Bruk den siste stemmen du har igjen og syng og støtt oss. Vi trenger all den støtten vi kan få. Dere supportere har vært helt fantastiske i hele år og vi er evig takknemlige for alt. Bruk hver eneste kalori i kroppen og gi det du kan. La oss skape magiske øyeblikk!

 

Annonse fra Eliteserien: