Kjemper om sluttspillplass

Tirsdag kveld skal Viking ut i playoff. Første motstander er HamKam. I potten ligger en plass i sluttspillet.

Annonse:

Seriespillet i eSerien er over. Nå er det sluttspill som gjelder. Viking havnet til slutt på 9. plass. Det betyr at man må ta seg via playoff for å komme til sluttspillet. Her konkurrerer lagene fra 7.- til 14. plass om de to siste ledige plassene. Lag 1-6 er allerede klare for sluttspill.

I første kamp venter HamKam, som ble nummer 12 i serien. Det oppgjøret har avspark klokken 17.00. Vinner Viking den kampen, venter Brann eller Tromsø. Og slik fortsetter det utover kvelden til to lag har stukket av med hver sin billett til sluttspillet.

Playoffet spilles med et dobbelt elimineringsformat, som betyr at man først er ute etter å ha tapt to kamper. Turneringsoppsettet ser slik ut:

bracketeserien2020

– Nå som det ordinære seriespillet er over føler jeg vi kun kan forvente mer fra playoff og sluttspillet. Det er nå nervene virkelig kommer. Presset bygger seg opp. Vi har underdogs som er sultne og rutinerte ringrever som må forsvare sin ære. Det er bare å glede seg, sier programleder Sondre Skandsen til eserien.no.

Spenningen følger du tirsdag 9. mars, helt gratis på discovery+Twitch og YouTube fra kl. 17:00.

Annonse fra Eliteserien: