Kapteinens klare beskjed til supporterne: – Hver eneste har en betydning

Zlatko Tripic håper å se flest mulig ta turen til SR-Bank Arena søndag ettermiddag.

Annonse:

– Jeg håper alle har lyst til å komme. Vi har hatt en utrolig støtte så langt i år, og det er derfor vi har hatt så mye suksess og gjort det så bra. Hver eneste som kommer har en betydning. Så skal vi prøve å skape god underholdning og en fantastisk ramme. Vi har lyst til å skape gode minner her.

Det sier Zlatko Tripic før det braker løs mot Sandefjord søndag klokken 17.

Rundt 12.000 billetter er i skrivende stund solgt, og det er altså fortsatt mulighet for å sikre seg billetter til kampen. Det kan du gjøre her

Forrige helg ble Haugesund slått 2-0 på bortebane foran tusenvis av tilreisende supportere. Tabellposisjonen sier sitt.

Mot Sandefjord er målet å ta nok en trepoenger.

– Vi forventer en tøff kamp. Sandefjord er veldig gode i sitt eget spill og er gode til å bruke ballen, men vi skal selvfølgelig gjøre alt vi kan for å ha ballen mest og spille vårt spill på hjemmebane, sier Tripic.

– Hvis Sandefjord får tid med ballen, er de et mye bedre fotballag enn tabellen viser, påpeker han.

DSC02355.jpg
Bli med på å skape flere gode minner sammen med oss. Foto: Alexander Larsen

I det omvendte oppgjøret ble det svært dramatisk, da en sen overtidsscoring fra Kristoffer Løkberg sikret seier på bortebane.

Sandefjord kommer fra en 2-0-seier hjemme mot Strømsgodset sist helg, og har de siste sesongene gitt Viking flere utfordringer og tøffe kamper.

– Det er et lag som har gjort det veldig vanskelig for oss tidligere, og vi har brukt god tid på analysere dem. Sandefjord er et veldig godt fotballag, så dette blir en veldig god test for oss, sier Tripic.

Annonse fra Eliteserien: