Juniorene slo Bryne

Akademilagene er i gang med sesongen. Vi tar en titt på hvordan det har gått for ungguttene våre så langt.

Spiller i U20-serie

Juniorlaget spiller i høst i en lokal U20-serie. Denne er delt opp i to puljer, og i Vikings pulje finner man Haugesund, Djerv 1919, Bryne og Sandnes Ulf.

I første kamp ble det et knepent 1-2-tap borte mot Haugesund. Ali Memed scoret Vikings mål.

Fredag ventet Bryne på Jæren. Det gikk mye bedre og Thomas Pereiras gutter vant til slutt 3-1, etter to mål av Vebjørn Hagen og en straffescoring fra Jesper Moksnes.

Vakker scoring mot Haugesund

Bård Finnesand er ny G16-trener, etter at Manu Hervás dro til Hellas for å ta fatt på jobben som assistenttrener i toppklubben Atromitos. Laget hans har spilt to kamper så langt. Begge mot Haugesund.

I første serierunde ble det 4-2-seier i Haugesund. Andre kamp endte med 4-3-seier på NSE-banen, og startet med en vanvittig scoring av Johannes Knutsen Vik.

15-åringene på topp – 14-åringene endelig i gang

I G16 Elite finner vi 15-åringene. Lørdag slo de Staal 7-0, etter scoringer av Teodor Håland (2), Vetle Auklend, Edvin Austbø, Jørgen Galta (2) og Fredrik Christian Rugland Thulin. Dette var lagets tredje seier på like mange forsøk, og guttene til Marius Torstrup Kloster troner øverst på tabellen.

14-åringene spilte sin første kamp for sesongen da de møtte Sandnes Ulf søndag. Kampen gikk på NSE-banen og endte 0-0. De spiller i G15 Elite-serien.

Annonse fra Eliteserien: