Viking - Sarpsborg 08. Publikum.  Foto: Tore Fjermestad

Inviterer til gratis medaljekamp

Lagspilleren Lyse inviterer ALLE idrettslag til medaljekamp – gratis!

Menneskevrimmel, knallblåe himmel
Jåttåvågen bruse, der e' fotballfest!

Siden 1994 har Lyse vært hovedsponsor for Viking. Og for noen opplevelser vi har hatt sammen – Lyse, Viking og hele vår idrettsglade region. Det har vært oppturer og det har vært nedturer, men ikke minst har det alltid vært engasjement. Felles engasjement for klubben og felles engasjement for regionen vår.

Vi var langt nede i 2017 da nedrykket var klart, men valgte å se framover. Vi valgte å tro på nok ‘ein blåe dag’. Vi fikk den med opprykket i 2018, vi fikk den med cupfinalen i 2019 og nå skal vi skape den igjen med søndagens medaljekamp på SR-Bank Arena.

På søndag blir det atter drama og spenning fra tribunesetet. Vi lover stemning på utsiden av arenaen med bål, nisseluer, twist og mandariner. Det blir en perfekt miks av julestemning og fotballdrama. En herlig søndag for laget ditt, så bli med på fotballfesten. Lyse spanderer 3000 billetter og ønsker at mange aktive idreettslag fra hele regionen skal få oppleve denne kampen.

Derfor inviterer de alle idrettslag, uansett idrett, på kamp. Alt du trenger å gjøre er å telle opp hvor mange som har lyst og melde på. Du kan enten melde på som klubb i fellesskap eller kanskje enklere og mer effektivt lag for lag. Her har du som lagleder, klubbleder, trener eller oppmann sjansen til å skinne. Hør med laget ditt og kom dere på kamp.

Meld deg på her og vi sender deg billettene samlet.

Viking – Odd. Søndag 5. desember. Kampstart 17:00.

Annonse fra Eliteserien: