Informasjon om nedstengning på Felt O

For å få bedre kontroll på området rundt Felt O tar klubben nå grep.

Annonse:

Norges råeste supporterfelt Felt O er stadig i utvikling, og det innebærer ofte at publikum beveger seg inn i området fra andre plasser for å ta del i miljøet.

Samtidig er sikkerheten det viktigste, og feltet har den kapasiteten den har. En stor utfordring har vært den enorme trafikken med mennesker som tar seg forbi Felt O eller inn mot puben.

Trafikken fra Felt O og til puben har skapt mange uønskede situasjoner. Felt O vil nå bruke utsiden av stadion til og fra puben.

Derfor er det nå kjøpt et system med gjerder som brukes blant annet i Sverige og på Wembley, for å gjøre området enda tryggere. Disse skal gjøre at Felt O blir et innesperret område foran, bak og på sidene.

Vi har forståelse for at mange har lyst til å stå på Felt O, men feltet er laget for det antallet som det er laget for.

– Vi er veldig behjelpelige om noen ønsker å endre plasser på billettene og kan bytte ved behov. Samtidig skjønner vi at folk bruker innganger som er enklere å bruke, men som egentlig tilhører et annet område. Det kan bli litt mer ventetid som følge av dette, men sikkerheten er det aller viktigste, sier arrangementssjef Børge Moi Nilsen. 

Annonse fra Eliteserien: