Seriepremiere på hjemmebane

Det nærmer seg sesongstart på SR-Bank Arena 1.april. Vi gleder oss til endelig å kunne ta i mot alle vår mørkeblå supportere til ny sesong. Her har vi samlet praktisk informasjon til mandagens seriepremiere mot Sarpsborg 08.

Annonse:

Billetter

Først og fremst håper vi at du har skaffet deg billetter! Sørg også for at du har oversikt over dine billetter før du ankommer stadion.

Har du ennå ikke sikret deg billett? Sikre deg billetter her!

Viking+ Abonnement fra 2023
Har du beholdt ditt Viking+ abonnement fra forrige sesong, så benytter du samme QR-kode i år som du benyttet i 2023. Dersom du har gjort endringer på ditt Viking+ abonnement, eller bestilt nytt, så er det siste e-post du har mottatt med QR-kode fra TicketCo som gjelder. For spørsmål, ta kontakt med [email protected]

 

PLANLEGG DIN REISE TIL KAMP!

Her kommer den desidert viktigste informasjonen før det brake løs med første hjemmekamp på lørdag. Med pågående veiarbeid ved Jåttåvågen, så VIL DET BLI TRAFIKK-KAOS dersom du velger bilen. 

Vår anbefaling - LA BILEN STÅ HJEMME og velg kollektivt, gange eller sykkel til kamp! Dersom du skulle ta bil, må du IKKE kjøre ned mot stadion for parkering. Finn deg da heller parkering ved Hinna-området for å slippe kø før og etter kamp. 

Ta toget til kamp med vår samarbeidspartner Go-Ahead

Vi er svært heldige som har en samarbeidspartner som bidrar til at våre mørkeblå kommer seg trygt og effektivt til og fra kamp. 

Du kan enkelt sjekke avgangstider og enkelt bestille billetter på www.go-aheadnordic.no

Ta buss med Kolumbus

Det går også selvsagt solide alternativ til kollektiv med buss til SR-Bank Arena. Benytt Kolumbus appen eller gå til www.kolumbus.no for å planlegge din reiserute. 

 

Portene åpner kl. 18:15

Billettsalget går som det suser og vi anbefaler alle å være ute i god tid før avspark. 

Oversikt over porter finner du nedenfor.

IMG_8039.jpg

Kle deg til kamp

Har du enda ikke sikret deg årets drakt? frykt ikke, Viking Supporter Shop åpner 16.00 og vil holde åpent helt frem til avspark. Det vil også være salg av Viking-effekter på begge langsidene før avspark. 

IMG_8251.JPG
Annonse fra Eliteserien: