I hundre etter drømmestart på høstsesongen

Høstsesongen ble åpnet på glitrende vis.

HAUGESUND - VIKING 0-4

Rogalandsderby var første test da FK Haugesund var motstander på Djervbanen lørdag ettermiddag.

Hjemmelaget var på 6. plass før kampstart og kjempet iherdig fra start, men til slutt kunne våre mørkeblå juble for tre poeng og 4-0-seier.

Det etter at Hanne Sæthre Jakobsen sendte laget i føringen tidlig i 2. omgang med et lekkert frispark. Som for øvrig var hennes 100 mål for klubben på 107 kamper - en vanvittig prestasjon fra spissen.

– Det var kjekt å score igjen og jeg har ventet lenge på å nå 100 mål. Det var veldig deilig å få det, sier hun om den imponerende milepælen.

Hanne Sæthre Jakobsen jubler for 1-0 og sin 100. scoring for klubben. Foto: Alexander Larsen

At Sæthre Jakobsen sendte Viking i ledelsen i 2. omgang, var det for øvrig lite å si på. Bortelaget var best de første 45 minuttene, men Haugesund hang likevel brukbart med og slapp med skrekken ved et par anledninger.

Etter 1-0-scoringen var det imidlertid ingen tvil.

Drøyt 20 minutter senere la Oda Stornes Stålesen på til 2-0 med sin femte scoring for sesongen. Deretter tegnet også kaptein Nora Heggheim og Karen Rygg Ims seg på scoringslisten.

– Det var en bra gjennomføring. Vi kjempet og kriget, Haugesund hang lenge med, men ble slitne etter hvert, sier Sæthre Jakobsen.

Hun er glad for å ha startet høstsesongen med tre poeng.

– Det bygger selvtillit og er bare å ta med oss videre, påpeker hun.

Haugesund - Viking 0-4 (0-0)

Djervbanen

13. serierunde, 2. divisjon avdeling 1

Lagoppstilling: Emma Jönsson - Maria Sørenes, Kristina Milne, Hannah Handeland, Sara Sekse Johannesen - Oda Stornes Stålesen, Nora Heggheim, Vilde Bakke-Andersen - Karen Rygg Ims, Hanne Sæthre Jakobsen, Sanne Lekven

Mål: 0-1 Hanne Sæthre Jakobsen (54), 0-2 Oda Stornes Stålesen (72), 0-3 Nora Heggheim (75), 0-4 Karen Rygg Ims (81)

Benyttede innbyttere: Ida Holm Neset, Gina Ødegaard, Mari Indrebø, Iben Robertsen og Helle Aune.