Forsidebilde - 1920x1080 - med alle

Hvem blir Årets Fotballfrivillig 2023?

Viking Fotball er helt avhengig av alle som stiller opp som frivillig på kampdag og i hverdagen. Nå kan du sende inn nominasjoner til prisen som Årets Fotballfrivillig 2023.

Annonse:

Kampanjen Årets fotballfrivillig har to hovedmål: den skal hedre og anerkjenne de som allerede gjør en enorm innsats som frivillige i fotballen i dag, og den skal rekruttere nye frivillige.

– Til Årets Fotballfrivillig 2023 kåres en enkeltperson eller en gruppe frivillige som bidrar til gode fotballopplevelser ute i klubbene, på treningsfeltet eller på stadion for eksempel i forbindelse med gjennomføring av kamparrangementer. Vi jakter på den eller de som sørger for at vi alle kan nyte gode fotballopplevelser enten på stadion eller foran TV-en, eller som sørger for at barn og unge har et tilbud om trening og kameratskap i hele landet, skriver OBOS og Norsk Toppfotball om kampanjen.

Alle er velkomne til å nominere sin kandidat og man kan sende inn nominasjoner fram til 25. september. Deretter blir det en avstemning blant folket hvor de 20 kandidatene som får flest stemmer går til finalen. Rundt midten av november blir det delt ut to priser: Årets fotballfrivillig og Årets unge fotballfrivillig.


Les mer om kampanjen Årets fotballfrivillig på nettsiden fotballfrivillig.no.

Annonse fra Eliteserien: