Hun styrker kvinnesatsingen

Starter i nyoppstartet rolle.

Annonse:

Hun er en av våre nyansatte i klubben den siste tiden, og har nylig startet i jobben som marked- og salgskonsulent.

Der skal hun i hovedsak ha ansvaret for to ting: Kurs og konferanseavdelingen på SR-Bank Arena, i tillegg til å ha hovedansvaret for markedssiden hos Viking Kvinner.

Dette vil innebære opplegget på kampdager, bidra på sponsorsiden og andre praktiske ting. 

– Jeg har gledet meg lenge til å starte i jobben og ta fatt på arbeidet. Jeg er ekstremt motivert og gleder meg til å jobbe i en klubb som betyr så mye for folk og som bringer fram så sterke følelser. Førsteinntrykket er superbra med mange hyggelige og inkluderende folk. Det virker å være et veldig spennende og givende miljø å jobbe i, sier Inger-Lise Vikesdal Petersen.

Petersen har selv spilt fotball i en årrekke og er vokst opp med lidenskapen fra hun var ung.

– Noen av de fineste minnene jeg har, har vært å gå på stadion og se på Viking-kamp. I tillegg skal det bli ekstra motiverende å jobbe med Viking Kvinner og deres satsing - og bli med å bygge noe stort sammen der, understreker hun.

Arrangementssjef Børge Moi Nilsen sier følgende om ansettelsen: 

– Dette er kjempeviktig for satsingen til Viking på damene. Inger-Lise vil få en ekstremt viktig rolle med tanke på å fylle tribunen, ha gode kamparrangement og løfte produktet på kvinnesiden. Vi ser at ting vokser og har hatt stor tro på henne helt siden vi møtte henne første gang.

– Hun er en tøff dame som passer perfekt i rollen og brenner for dette, som er en forutsetning for å jobbe og lykkes med dette, sier han.

Vår nye ansatt kommer fra jobben som digital pedagog og salgsrådgiver i Bedrift og utdanningsavdeling, Eplehuset.

Annonse fra Eliteserien: