Høsten for deg med Viking+

En innholdsrik sesong nærmer seg unnagjort. Gjennom oppturer og nedturer, fra de små til de store øyeblikkene - TAKK for at du støtter oss og er en del av Viking+ familien.

Annonse:

Selv om sesongens kamper er unnagjort, så har vi mye spennende planlagt for deg med Viking+ Abonnement frem mot neste sesong.Vi vil fortløpende sende deg med Viking+ mer informasjon på e-post med det som kommer i tiden fremover. 

Alt dette fordi vi ønsker at du skal følge oss videre.

Viking+ Tilbud

Sammen med vårt fantastiske samarbeidsnettverk ønsker vi å gi deg gode tilbud off-season. Her skal du som Viking+ oppleve verdi for pengene, ikke bare når det er sesong.

Adventkalender 2022

Når julen kommer snikende er det på tide og lansere adventskalender! Vi jobber nå med å innhente en solid gavesekk med premier som du som Viking+ kan stikke av med. Hver søndag i advent vil du motta nyhetsbrev med adventsluke, der du kan vinne premier for deg eller dine.

Forhåndskjøp Viking+ Supporterpakke ´23

Aktive Viking+ Abonnenter kan fra 7. desember - 4. januar forhåndskjøpe den splitter nye Viking+ Supporterpakken for sesongen ´23 til en solid tilbudspris! Pakken inkluderer ny hjemmedrakt 2023,ekslusiv lue og nytt skjerf. 

Les mer om pakken her

Viking+ Event

Vi er i gang med planleggingen av egne eventer for Viking+ Abonnenter, samt eventer der du som Viking+ vil være den første som får mulighet til å melde deg på.

  • Sportskveld med trenere og spillere: Vi møtes i januar for informasjon om ny sesong og veien videre. 
  • Kick-off event før sesongstart 23.

I tillegg til skreddersydde Viking-eventer vil du som Viking+ også ha forhåndskjøp til kommende års konserter.

Takk for at du er en del av Viking+ familien.

Vennlig hilsen, med både kraft & kjærlighet, fra alle oss i Viking Fotball

Annonse fra Eliteserien: