Bilde interns

Hils på våre interns!

Viking har i januar fått to nye praksisstudenter, som skal være i klubben frem til mai og juni. Studentene har fått praksisplass gjennom universitet og høgskole, og skal bidra i ulike deler av klubben.

Annonse:

Navn: Jonas Theodor Sletten
Alder: 23
Utdanning: Sport Management ved Høgskolen i Molde

Jonas Theodor Sletten kommer fra Øverbygd, men er bosatt i Molde, hvor han for tiden er på sitt tredje og siste år av bachelorgraden.

Gjennom studiet fikk han valget mellom flere ulike eliteserieklubber, men Viking var det mest attraktive alternativet. Han forteller at det var flere faktorer som var med på å dra han mot Viking og Stavanger, men trekker frem at det er gøy å kunne være i en klubb som blant annet har Norges beste fotballakademi.

I praksisperioden vil han blant annet ha oppgaver som assistenttrener på G13. Han er også med på utviklingsmøter hver uke med Akademiet og Ryger. I tillegg til dette skal han bistå på kampdager og andre diverse oppgaver som vil komme opp.

Videre er det et stort ønske om å etter hvert jobbe som talentspeider, noe han får prøvd seg litt som i G12 og 13-lagene hos Akademiet. Jonas håper på å få erfaringer innen yrket, som kan gi et bedre utgangspunkt i jobbsammenhenger.

Jonas bilde 1.jpg
Jonas Theodor Sletten

Navn: Marte Hage Imsgard
Alder: 19
Utdanning: Kommunikasjon ved Universitetet i Stavanger

Marte Hage Imsgard kommer fra Hamar, og er for tiden bosatt i Stavanger for å studere.

Marte valgte praksis som valgfag, og fikk dermed valget mellom elleve ulike virksomheter hvor hun kunne søke om praksisplass. Viking skilte seg umiddelbart ut fra de andre virksomhetene, da hun gjerne kunne tenke seg å jobbe med blant annet markedsføring innen idretten.

Hos Viking skal hun i hovedsak være en del av markedsavdelingen, hvor hun skal jobbe med blant annet innholdsproduksjon til nettside og sosiale medier. Dette innebærer innholdsproduksjon for både herrelag, damelag og Viking Akademiet.

Hun håper på en travel og lærerik praksisperiode, som både gir gode muligheter til å bygge nettverk og bli kjent med en spennende bransje. Planen er å fortsette i samme studieretning etter fullført årsenhet, med idrett og kommunikasjon i fokus.

Marte bilde 1.jpg
Marte Hage Imsgard

 

Annonse fra Eliteserien: