Hils på Silje: Dette er vår nye ansatt

Overtar rollen som Billett- og publikumsansvarlig.

Annonse:

Før jul ble det kjent at vår fantastiske Frida Gloppen gir seg i Viking og starter i ny jobb etter å ha vært Leder for privatmarked i to år. 

Endelig kan vi nå presentere en mer gledelig nyhet, og det er at erstatteren nå er på plass. 

Vår nye ansatt heter Silje Westergård og er fra Klepp. Westergård kommer fra jobb hos Kverneland group, hvor hun har jobbet med digital markedsføring.

Nå ser hun frem til å starte opp sammen med oss 25. mars.

– Jeg har spilt fotball selv siden jeg gikk i 1. klasse og drømmen har vært å få jobbe i Viking og med fotball. Nå skal jeg få dele den gleden jeg har for spillet sammen med andre og gjøre mitt for at folk kommer på stadion, sier Westergård.

– Jeg gleder meg masse. Da jeg så denne stillingen, så jeg for meg selv i denne rollen, og det er utrolig givende å spre denne gleden til lokalsamfunnet, fortsetter hun.

I medgang og motgang

Forrige sesong opplevde Viking et solid publikumsopphopp med et tilskuersnitt på 12.900.

Dette ønsker Westergård å bygge videre på, samtidig som hun sier ambisjonen skal være at folk kommer på kamp, uansett om det er medgang eller motgang.

– Det er lett når det går bra, men jeg håper vi kan få det til uansett hvordan det går, både for herrelaget og damelaget. Mange fikk oppleve magien av å være på stadion i fjor, og det ønsker vi at flest mulig skal få kjenne på, sier hun.

Vil skape drømmer

Vår nye ansatt spiller selv også fotball for Frøyland, og sier at hun har et sterkt ønske om at vårt nyopprykkede damelag skal fortsette utviklingen på tilskuerfronten. 

– Nå satses det så hardt på kvinnefotballen, og jeg har en veldig stor forkjærlighet for det. Jeg ønsker at de som vokser opp nå skal kunne få drømme om å bli profesjonell fotballspiller, der jeg som syvåring ikke hadde et idol eller sånne tanker. Om noen år så håper jeg det er Viking som spiller i Champions League slik Brann gjør nå, understreker hun.

Annonse fra Eliteserien: