Her er vår nysignering på plass

Peter Christiansen er mørkeblå de neste årene.

Annonse:

– Jeg gleder meg veldig, dette er et stort skritt for meg og jeg kommer til en stor klubb hvor jeg føler jeg kan utvikle meg godt. Jeg har hørt mange gode ting om Viking og måten de spiller på, om støtten fra byen og fra fansen.

Det sier vår ferske signering, Peter Christiansen, etter at kontrakten er signert.

Viking og Sønderjyske er enige om en overgang for angriperen.

Mandag formiddag er den medisinske testen bestått, og Christiansen gleder seg stort til det som venter.

– Det var spesielt da Viking tok kontakt, jeg kjenner Viking som en av de største norske klubbene og jeg har hele tiden sett på dette som en god match for meg. Det har tatt litt tid, men jeg er glad for at det har gått i boks. Jeg gleder meg stort til å komme i gang, sier Christiansen.

– Det blir spesielt å spille på SR-Bank Arena. Stadion ser veldig fin ut og jeg har sett video fra kampene med fulle tribuner. Det ser veldig bra ut og jeg gleder meg til å oppleve den støtten på nært hold, legger han til.

Sportssjef Erik Nevland er også glad for å ha sikret seg den danske angriperen.

– Vi er veldig fornøyde med å ha landet Peter. Det er en spiller vi har identifisert ganske tidlig, som har de egenskapene og kvalitetene vi var på jakt etter i denne posisjonen.

Sportssjefen forteller at klubben har jobbet i lengre tid med å få til denne avtalen. 

– Selv om det dro litt ut i tid, var vi ganske trygge på å få til denne avtalen før overgangsvinduet stengte. Så nå gleder vi oss til å se ham i Viking-drakt, forklarer Nevland.

Han beskriver nysigneringen slik: 

– Han er en målscorer, en bakromsspiller som er veldig direkte på mål og har en god statistikk med tanke på mål og målgivende. Han er der det skjer, og vi tror han vil fortsette å komme til muligheter og passe godt inn i vår offensive spillestil, sier han om kantspilleren.

Nevland sier klubben nå ser på troppen som komplett før det braker løs mot Sarpsborg 08 1. april.

Annonse fra Eliteserien: