Gjenåpningsfest på Stadion

Lørdag blir det gjenåpningsfest på SR-Bank Arena, med livemusikk, FanZone og ikke minst en deilig fotballkamp mellom Viking og Sandefjord.

– Dette blir helt magisk. Det blir både en minifestival og fotballkamp, sier en entusiastisk Børge Moi Nilsen.

Lørdag tar Viking imot Sandefjord til eliteseriekamp. Dette blir første gang siden den siste hjemmekampen i 2019 at vi kan invitere folk til en normal kampopplevelse uten pandemiens restriksjoner og begrensninger. Endelig kan vi fylle hvert eneste sete på SR-Bank Arena!

Men det blir ikke en helt normal kampopplevelse på lørdag. Det klubbens salgssjef refererer til med minifestival, er at det i halvtimen frem mot avspark vil bli servert livemusikk fra en scene på tribunen.

Gilberdal kommer for å fremføre deres nydelig cupfinalelåt fra 2019. Tore Pang kommer, Stavangerkameratene kommer og Morten Abel kommer. Sistnevnte skal underholde i pausen.

Billett til en femtilapp

Like før kampen sparkes i gang vil Kjartan Salvesen fremføre Ein blåe dag, og forhåpentligvis vil tusener av mennesker på tribunen bidra med allsang.

Alt du trenger å gjøre for å få med deg gjenåpningsfesten, er å kjøpe kampbillett. Alle under 18 år får billett til 50 kroner.

Under langsiden mot sør setter vi opp FanZone med masse kjekt for barn og unge. 

Vi har også et helt unikt publikumskonsept i vår VIP-avdeling, hvor du kan få kampbillett + burger i The Shack Skybox, eller kampbillett + spareribs i Lervig Panorama

Det kreves ikke lenger testing eller grønt koronapass for å slippe inn på Stadion. Borte er også enmetersregelen. Bare husk god håndhygiene, og se heller kampen hjemme foran TV-en om du er syk.

Dørene åpner klokken 17.00. Showet starter kl. 17.30. Velkommen!

🎶  Me ska laga mange mål, laga fest og rock n´roll 🎶

Billetter finner du her

Annonse fra Eliteserien: