Gatelaget på tur

Og det va ikkje någen liden tur: NM for Gatelag blei nemligt arrangsjert i Bodø. Det va ikkje så mange av spelerane våre som hadde opplevd Bodø, ingen faktisk, så det i seg sjøl va jo en liden hæppening.

Annonse:

Adle klarte å stå opp, adle kom seg te flyplassen, og adle godtog å gå fra flyplassen te hotellet me sko bu på i Bodø. Det va jo ikkje lange beden, lande du i Bodø så e du så å sei midt i gågadå i sentrum av byen.

Før me sko gå opp te Keiservarden, gjekk me på Peppes. Adle lige pizza (viss di får den varianten di lige), så det gjekk bra. Einaste probleme va at di ikkje hadde dressing. Men di konne laga. Di lagte, an va dyre, men ingen ville ha an. Det va nemligt rømme, ikkje kvidløg.

Men me kom oss te Keiservarden, sjøl om di fleste syns at akkurat det va å udfordra en formtopp som va nøye planlagt før turneringen. På toppen syns alligavel de fleste at det va et fantastisk skue. I tillegg blei me møtt med hornmusikk og baguetter, så då va det ikkje så gale alligavel.

Bodø om sommaren kan ver både og. Hvis både e bra, så traff me både denne gangen. Regn før me kom, og regn dagen itte me reiste hjem. Strålande ver di dagene me va i byen, på fredagen krøyb termometere opp mot 30 grader.

At varmen tog på, det merkte me godt på spelerane. Der va ikkje så mange muskelfibre som fungerte normalt når di siste kampane sko spelast.

IMG_0028.jpg

Men det starta godt: 3 seirar på onsdag og dermed puljevinnar. Einaste domma va at en av spelerane våre måtte på legevaktå med ei ødelagte skulder. Han fekk dessverre bare med seg di to fysste kampane, de resterande måtte han se fra sidelinjå, med armen i fatle.

A -sluttspele starta og godt, med seier øve Raufoss, men så stoppte seiersrekkå mod Odd. Kamp om 5/6 plass endte og med tab, så dermed blei det te slutt en knallsterke 6 plass.

Der er alltid en del udfordringar i forbindelse med en så store turnering. Øve 500 personar, adle med unike historiar, samles for å gjør någe så enkelt som å spela foball. Adle har egentligt ikkje forudsetningar for å gjør akkurat det, men di prøve. Någen ganger e der ikkje sammenheng med ka håve vil og det beinå faktisk klare å udføra. Men det går alligavel øveraskande godt, og den goe følelsen adle sidde igjen med ittepå e ubetalelige.

IMG_0078.jpg

Bodø Glimt arrangerte en flott turnering, og Nord Norge presenterte seg fra den absolutt besta siå.

Våre spelera va goe representantar for klubben, alt toskaskabe som blei sagt i løbe av disse tri dagene, kan me ta en aen gang.

Et år te neste NM. Då blir det arrangert i....... Stavanger. I jubileumsåret. Me glede oss.

 

Skrevet av gatelagstrener Svein Fjælberg

Annonse fra Eliteserien: