G19 klare for semifinale i NM

Etter 2-1 seier over Sandnes Ulf onsdag kveld er G19 klare for semifinale NM. (Foto: Alexander Larsen)

Det ble en tett og jevn kamp på SR-Bank Arena onsdag kveld. Etter drøye 20 minutter tar Viking ledelsen 1-0 etter selvmål av en Sandnes Ulf-spiller. Resultatet stod seg til pause etter en omgang der Viking hadde overtaket.

Etter pausen hevet Sandnes Ulf seg, og fikk etter hvert etablert et trykk mot Vikings mål. Etter 75 minutters spill kommer utligningen til 1-1. Ettersom klokken nærmet seg full tid, gikk det mot ekstraomganger på SR-Bank Arena. Felix Taraldset ville det derimot annerledes. I det 87 minutt mottar Taraldset ballen på Vikings høyre side og drar seg nydelig forbi flere Ulf-spillere på vei mot mål. Han ender til slutt alene med keeper inne i Ulfs 16-meter og får avsluttet. Keeper redder forsøket, men må gi en retur som treffer Taraldset igjen og går i mål. Det står nå 2-1, og Viking har igjen tatt ledelsen.

Sandnes Ulf prøver iherdig på en liten sluttspurt. De får til slutt en brukbar mulighet som keeper Magnus Rugland Ree stopper. Flere forsøket får ikke Sandnes Ulf og kampen ender dermed med 2-1 seier til Viking. Det betyr avansement til seminfinale i NM G19. Der venter enten Molde, Rosenborg, HamKam, Brann, Sarpsborg 08 eller Strømsgodset. Resterende kvartfinaler spilles torsdag kveld.