Fyller 125 år - slik blir tidenes Viking-dag

10. august fyller Viking 125 år, og den dagen skal vi feire med en historisk dobbeltkamp på SR-Bank Arena.

Annonse:

– Denne dagen gleder vi oss enormt mye til, og vi ser veldig frem til å invitere alle våre mørkeblå supportere til tidenes Viking-dag, barn og unge, voksne og gamle - alle samlet på SR-Bank Arena for to heidundrende oppgjør. Vi skal feire bursdag, se god fotball og skape store øyeblikk sammen, sier daglig leder Eirik Bjørnø.

Er du klar for en historisk Viking-dag? Dette har du garantert ikke opplevd før. 

10. august inviterer Viking til en storslagen fest her hjemme på SR-Bank Arena.

For aller første gang i klubbens 125 år lange historie skal både damelaget og herrelaget i aksjon på stadion samme dag - på dagen der klubben fyller 125 år. Dette er også for aller første gang nasjonalt i toppfotballen, som vi er kjent med.

Følgende to kamper skal spilles, og vi håper så mange som mulig tar turen for å få med seg begge oppgjørene:

  • Klokken 13.00: Viking - Odd (1. divisjon kvinner)
  • Klokken 18.00: Viking - Bodø/Glimt (Eliteserien)

På denne dagen skal vi sørge for en skikkelig familiedag for alle våre mørkeblå.

Aktiviteter allerede fra 11.30

Allerede klokken 11.30 - før damekampen klokken 13, vil det være fanzone under hovedtribunen, der det vil være aktiviter for barn og unge.

Lyse har også med seg norgesmesteren i fotballtriksing, Emma Rudberg, som vil være på plass for å vise sine imponerende ferdigheter. Stavanger kommune stiller også med ansiktsmaling. 

Toppfotball Kvinner vil også være til stede og ha med seg maskoten sin Toppsi.

Fanzone+

Klokken15.00 åpner FanZone+ på festplassen utenfor stadion. Her vil det bli satt opp en scene, hvor det vil dukke opp kjente lokale artister. I tillegg vil noen noen av våre spillere tar turen ned i område for å hilse på. Lyse har invitert med seg Bjørnen Bjørnis på besøk denne dagen, og også her kan du finne Emma Rudberg.

I tillegg til dette deler Coop ut gratis pølse og juice, og det vil også være gratis bursdagskake til de første 500 som kommer til Jåttåvågen. 

Gjennom hele dagen vil det være aktiviteter for hele familien fra våre samarbeidspartnere, Norsk Toppfotball stiller med sine fantastiske samarbeidspartnere, Obos kommer med traileren sin spekka med mange gøyale aktiviteter og SR-Bank kommer med klestrykker slik at de som ønsker kan ta med seg T-skjorte å få trykket på kraft og kjærlighet på disse.

Mer informasjon om alt det gøye som skal skje denne dagen vil komme når det nærmer seg.

Annonse fra Eliteserien: