Fotballfest på SR-Bank Arena endte med full pott

Med over 700 tilskuere på tribunen ble det en skikkelig jubeldag hjemme mot en tøff motstander.

Annonse:

VIKING - ROSENBORG 2 4-1

– Dette var skikkelig deilig, og det var utrolig kult og gøy at så mange møtte opp for å se oss mot Rosenborg 2. Vi er utrolige takknemlige og håper flere vil ta turen neste gang vi har hjemmekamp. Vi gjorde i alle fall det vi kunne for å gjøre dette til en kul opplevelse, og vi er veldig fornøyde med å ta tre nye poeng.

Det sier midtbanespiller Oda Stornes Stålesen etter 4-1 på hjemmebane mot Rosenborg 2. 

22-åringen satte inn 1-0 allerede før minuttet var spilt, og sørget dermed for en drømmestart på kampen. Men Rosenborg 2 hang likevel godt med etter ledermålet, til tross for at Hanne Sæthre Jakobsen satte inn 2-0 på straffe etter 38 minutter.

Like før hvilen reduserte trønderne og sørget for spenning i kampen, men i 2. omgang trøblet gjestene i langt større grad med å komme til farligheter.

Med scoring bare sekunder etter innhoppet, og med hennes første touch på ballen, satte Vilde Bakke-Andersen inn 3-1 etter 65 minutter. Bare fire minutter senere la Sæthre Jakobsen på til 4-1 og punkterte kampen.

– 2. omgang var veldig solid, og det var viktig at vi klarte å beholde roen til tross for at de fikk et mål like før pause. Etter pausen hadde vi bedre kontroll, og det var alt i alt en god prestasjon fra vår side, sier Stornes Stålesen.

Kampfakta

Viking - Rosenborg 2 4-1 (2-1)

SR-Bank Arena, 707 tilskuere

20. serierunde, 2. divisjon avdeling 1

Mål: 1-0 Oda Stornes Stålesen (1), 2-0 Hanne Sæthre Jakobsen (38), 2-1 Hedda Krogstad Lium (41), 3-1 Vilde Bakke-Andersen (65), 4-1 Hanne Sæthre Jakobsen (69)

Lagoppstilling: Emma Jönsson - Maria Min Xiu Sørenes, Kristina Milne, Ina Kristoffersen, Sara Sekse Johannesen - Oda Stornes Stålesen, Nora Heggheim, Ida Holm Neset - Karen Rygg Ims, Hanne Sæthre Jakobsen, Sanne Lekven

Benyttede innbyttere: Iben Robertsen, Kajsa Pettersen, Mari Fisketjøn Indrebø, Helle Aune og Vilde Bakke-Andersen.

Annonse fra Eliteserien: