Forrykende toppoppgjør endte med ett poeng

Det holdt dessverre ikke helt inn da to gode lag møttes.

Annonse:

VIKING - MOLDE 2-2

– Akkurat nå er det litt surt, men det er greit med ett poeng. Dette vil gi oss en veldig god pekepinn på hva vi må jobbe med for å bli et bedre fotballag. Konklusjonen er at vi er best når vi er oss selv med ballen. Når vi ikke bruker ballen riktig, er vi ikke på vårt beste.

Det sier hovedtrener Magnus Meling etter 2-2 og ett poeng hjemme mot Molde på SR-Bank Arena.

Kapteinen i scoringshumør

Lørdag kveld var det duket for toppoppgjør da laget fra Møre og Romsdal kom på besøk. Begge lag sto med full pott og seks poeng før kampen, og det var tydelig å se at det var to gode lag som møttes foran 344 tilskuere som hadde tatt turen.

Begge lag hadde hver sin omgang, og da lagene gikk inn i garderoben etter 45 minutter, så det veldig lyst ut for vår del.

Kaptein Nora Heggheim hadde allerede da notert seg for to scoringer etter dødball i den første omgangen og dermed sørget for 2-0-ledelse.

En veldig god førsteomgang, der vi hadde skapt flere gode muligheter og burde hatt et straffespark i tillegg. Nå var målet å fortsette på samme måte etter hvilen.

– Vil gjøre oss enda bedre

Men dessverre klarte vi ikke å komme opp på det samme nivået etter pause. Molde hevet seg kraftig og kom til flere gode muligheter.

Etter 60 minutter reduserte Elin Golmen for gjestene med et flott skudd i krysset.

Lenge så det ut til at vi skulle dra i land seieren og tre viktige poeng. Dessverre var utligningen et faktum fem minutter før slutt da Ida Warvik satte inn 2-2 for Molde.

– Jeg er veldig fornøyd med 1. omgang. I 2. omgang var vi ikke helt oss selv. Men slike kamper som dette vil gjøre oss enda bedre, der det er god variasjon mellom å lykkes og ikke lykkes med ting - og at man må være til stede 110 prosent for å henge med og for å få poeng, sier Meling.

– Selv om det er skuffende nå vil dette løfte oss. Dette gir en god referanse på hva vi må bli bedre på fremover. Molde er nok et av de beste lagene i divisjonen. Hvis vi skal forberede oss for å spille i Toppserien, må vi være bedre enn disse lagene. Dette viser at vi må øve mer, og det kommer vi til å gjøre, fortsetter han.

Kampfakta

3. serierunde, 2. divisjon avdeling 1

Lagoppstilling: Emma Jönsson - Maria Min Xiu Sørenes, Kristina Milne, Hannah Handeland, Sara Sekse Johannesen - Oda Stornes Stålesen, Nora Heggheim, Vilde Bakke-Andersen - Sanne Lekven, Hanne Sæthre Jakobsen, Gina Ødegaard

Benyttede innbyttere: Karen Rygg Ims, Camilla Rettedal, Helle Aune og Kajsa Pettersen.

Mål: 1-0 Nora Heggheim (7), 2-0 Nora Heggheim (25), 2-1 Elin Golmen (60), 2-2 Ida Warvik (85)

Tilskuere: 344

Vi takker alle som tok turen for å se kampen og håper å se dere igjen når vi allerede onsdag har ny hjemmekamp. Da er det Staal Jørpeland som kommer på besøk til 1. runde i NM klokken 18.

Annonse fra Eliteserien: