Viking - Sandnes Ulf. Vill feiring av Fredrik Torsteinbøs 1-0 scoring.

Før kampen: Florø

Annonse:

I kveld ønsker vi publikum og ikke minst Florø velkommen til SR-Bank Arena for den utsatte kampen fra 11. serierunde.
Kveldens to lag har aldri tidligere møtt hverandre i seriesammenheng, så det er et oppgjør med historisk sus vi har foran oss.

Florø, som leverte en solid sesong i OBOS-ligaen i fjor og endte på 8. plass etter opprykket fra 2. divisjon, har hatt en tøff start på 2018 og ligger nest sist på tabellen med elleve poeng. Før laget slo Strømmen for litt over en uke siden hadde de en rekke på åtte kamper uten seier. Nå ser ting litt bedre ut, og etter 3-2 over Jerv på søndag står de nå med to strake seire, for første gang siden august i fjor.

Begge disse seirene kom hjemme. På bortebane har det ikke gått like bra, og status er ett poeng på fem forsøk.

Kveldens gjester har også slitt med å finne veien til nettmaskene etter at de lot fjorårets toppscorer Endre Kupen dra til Bodø. Så langt i sesongen har de bare scoret ti ganger, og florøværingen Halvor Solheim-Olsen er den som har puttet flest med sine tre mål.

Dette kan selvsagt endre seg fort, i hvert fall hvis vi skal fortsette å være like gavmilde som på Ågotnes.
Men det har vi ingen planer om, og gutta er krystallklare når det gjelder betydningen av dette oppgjøret:

– Det er årets viktigste kamp. Det er viktig at vi snur dette fort, spesielt på hjemmebane. Vi skylder publikum, Stavanger og oss selv en god opplevelse nå, sier Zlatko Tripic til Aftenbladet, og setter med det rammen for kveldens match.

Fire strake tap skal snus til seier, og vi håper dere vil være med å bidra til å løfte laget frem til tre etterlengtede poeng.

Sammen skal vi snu dette - velkommen på kamp!

Annonse fra Eliteserien: