Før avspark: Viking - Stabæk

Det er duket for ny hjemmekamp. Denne gang med flere tusen tilskuere på plass!

Foto: NTB

Kampinfo

🏆 Eliteserien
📅 10. serierunde
🏟 SR-Bank Arena
⌚ 18.00
👨‍⚖️ Marius Hansen Grøtta dømmer oppgjøret
📺 Discovery + og TV Norge
 

Bli med i Målklubben – støtt akademiet

 

Kort om Viking

📊 Viking står med 15 poeng på de ni første serierundene – fem seire og fire tap. Det er syv poeng enn mer enn etter like mange kamper i fjor.

🔥 Veton Berisha er lagets toppscorer med fem mål så langt. Forrige kamp scoret også Kevin Kabran sitt første seriemål for klubben.

🟨 Viking har totalt pådratt seg 20 gule kort – flest i Eliteserien. Joe Bell fikk sitt fjerde i Sarpsborg og må dermed stå over mot Stabæk. 

ℹ  Det blir tillatt med 5000 tilskuere på SR-Bank Arena onsdag. Det betyr at vi for første gang siden høsten 2019 skal få ønske flere enn 600 velkommen på kamp.

🔙 I fjor endte det 3-3 mellom Viking og Stabæk på SR-Bank Arena. De to gangene før det vant Viking 5-2 og 3-0, så det er sannsynlig at det vil komme scoringer også denne kvelden.


Fem siste:
🟢 Sarspbog 08 - Viking 1-2
🔴 Sandefjord - Viking 3-0
🟢 Viking - Vålerenga 4-1
🔴 Haugesund - Viking 4-2
🟢 Viking - Mjøndalen 2-1
 

Kort om Stabæk

📊 Stabæk har tatt fem poeng på sine åtte første kamper denne sesongen, og står med fem strake serietap. Borte har de én uavgjort og tre tap.

🔥 Sammy Skytte er lagets toppscorer med to mål. Han er også den som står med flest Fantasy-poeng (25), sammen med Oliver Edvardsen og keeper Marcus Sandberg.

ℹ  Mens Viking ikke har spilt kamp siden fredag, har Stabæk litt færre dager med hvile ettersom de var i Bodø og spilte kamp så sent som søndag. Om det vil ha noe å si onsdag kveld, vil tiden vise.

Fem siste:
🔴 Bodø/Glimt - Stabæk 4-1
🔴 Stabæk - Vålerenga 0-2
🔴 Molde - Stabæk 2-1
🔴 Stabæk - Tromsø 0-3
🔴 Rosenborg - Stabæk 4-2
Annonse fra Eliteserien: