Festfotball i storseier

Målene rant inn i storseier etter sprudlende og god angrepsfotball.

Annonse:

SOGNDAL - VIKING 0-5

Lørdag var det en tøff motstander og bortearena som sto for tur, da Sogndal på Fosshaugane Campus ventet for våre mørkeblå.

Laget fra saftbygda har levert flere sterke resultater denne sesongen, og spesielt denne høsten, men lørdag var de aldri i nærheten.

En meget godt gjennomført og voksen bortekamp endte til slutt med 5-0-seier, etter scoringer av Hanne Sæthre Jakobsen (2), Nora Heggheim, Vilde Bakke-Andersen og Kajsa Pettersen.

Allerede til pause var stillingen 3-0 i favør Viking, og i 2. omgang fortsatte dominansen, der innbytterne Vilde Bakke-Andersen og Kajsa Pettersen bidro med scoringer etter sine innhopp.

– Dette var en kamp hvor vi fikk fram det vi har øvd på lenge. Det var veldig fint kombinasjonsspill og vi scoret fine mål. Jeg synes vi hadde kontroll på kampen fra start til slutt, sier keeper Emma Jönsson.

– Vi kan ta med oss god selvtillit inn mot de siste kampene, og håper å bygge videre på dette mot Bryne i neste kamp. Nå håper vi å få en fin avslutning på sesongen.

DSC00964.jpg
Nora Heggheim åpnet målfesten med sin 1-0-scoring. Foto: Alexander Larsen

Perfekt bursdagsfeiring

Kaptein Nora Heggheim var glad for å kunne feire sin 22-årsdag med både scoring og tre poeng.

– Det var selvfølgelig veldig kjekt å score mål på bursdagen min, men ikke minst hvor godt laget presterte, at vi leverte en veldig god kamp og scoret fem mål. Jeg er veldig stolt og glad, og føler meg heldig over å få være på dette laget, som gjorde både kampen og dagen min spesiell, sier hun.

22-åringen skryter også av innbytterne, som nok en gang kom inn og bidro sterkt til den imponerende seieren.

– Nok en gang er det kjekt at vi beviser at vi har en såpass god og bred tropp. Det har vært en av våre styrker denne sesongen at det er så stor konkurranse og så mange gode kvaliteter. Uansett hvem som kommer inn så blir det like bra, påpeker hun.

Neste helg er det Bryne som er motstander på bortebane, lørdag klokken 14. Skulle det bli seier der så vil opprykket til 1. divisjon være et faktum. Møt opp og støtt våre mørkeblå i denne kampen! 

Kampfakta

Sogndal - Viking 0-5 (0-3)

Fosshaugane Campus

23. serierunde, 2. divisjon avdeling 1

Mål: 0-1 Nora Heggheim (27), 0-2 Hanne Sæthre Jakobsen (31), 0-3 Hanne Sæthre Jakobsen (33), 0-4 Vilde Bakke-Andersen (59), 0-5 Kajsa Pettersen (80)

Lagoppstilling: Emma Jönsson - Maria Min Xiu Sørenes, Kristina Milne, Hannah Handeland, Sara Sekse Johannesen - Oda Stornes Stålesen, Nora Heggheim, Iben Robertsen - Karen Rygg Ims, Hanne Sæthre Jakobsen, Gina Ødegaard

Benyttede innbyttere: Kajsa Pettersen, Vilde Bakke-Andersen, Sanne Lekven, Ida Holm Neset og Helle Aune.

Annonse fra Eliteserien: