Farger St Petri kirken blå

Vi inviterer til Viking-gudstjeneste i St. Petri Kirke 10.des kl. 11:00.

Annonse:

- Vi vil farge kirken blå og takke for og feire alt det som Viking er og betyr for Stavanger, sier Øivind Holtedahl, fungerende domprost i Stavanger. 

I forbindelse med begravelser eller i møte med konfirmanter hører og ser han stadig hvor viktige Viking er og hva vi betyr for felleskapet og identiteten til folk i Stavanger. 

- Viking gir glede, samhold og fellesskap og ønsker å gjøre en positiv forskjell for byen. Dette er verdier som kirken også deler og jobber for. Derfor tok kirken initiativ til denne gudstjenesten. I tillegg er Viking sitt slagord «Kraft og kjærlighet» verdens fineste slagord og jeg er dypt misunnelig på at vi ikke kom på det først. 

- Vi samarbeider med Viking om å lage en fantastisk ramme rundt gudstjenesten og oppfordrer alle til kle seg i supporterutstyr og være med å farge kirken blå.

Ta del i søndagens gudstjeneste:

Arrangementet er en del av oppvarmingen til 900-årsjubileet til byen og kirken, Stavanger 2025, som Viking og St. Petri skal være med på å feire. Det deles ut Viking-skjerf til de første som tar turen innom. 

Ansatte og supportere vil bidra til gudstjenesten og det blir en magisk stemning i St Petri kirke. 

Etter gudstjenesten ønsker vi velkommen til kirkekaffe utenfor kirken. 

 

Annonse fra Eliteserien: