DSC02324

Får belønning etter god sesong: – En drøm å spille for Viking

Oda Stornes Stålesen binder seg til klubben.

Annonse:

Hun har vært en meget viktig brikke gjennom hele sesongen og fra sin midtbaneposisjon stått for seks scoringer i 2. divisjon.

Nå har Oda Stornes Stålesen signert en kontrakt med Viking ut 2024-sesongen.

– Det er veldig stort å signere min aller første proffkontrakt. Jeg setter sykt pris på at Viking ønsker å ha meg med på reisen og at jeg får den tilliten og anerkjennelsen. Jeg har stor tro på det vi holder på med og at vi kommer til å spille i Toppserien om få år, sier Stornes Stålesen.

– Det er en drøm å få lov å spille i Viking, og jeg føler meg så privilegert over å få være i en så stor klubb med fantastiske lagvenninner og det støtteapparatet vi har, sier hun.

DSC03557.jpg
Foto: Alexander Larsen

Hentet før forrige sesong

22-åringen fra Sandnes kom til klubben fra Bryne i forkant av fjorårets sesong.

Det ble en sesong preget av varierende antall minutter, og tidvis en del posisjonsbytter. Likevel har hun stått på og jobbet hardt, noe som har resultert i langt mer spilletid denne sesongen.

– Jeg har fått mye tillit denne sesongen og har mye bedre selvtillit nå enn i fjor, noe som gjør at jeg spiller bedre. Til slutt har det resultert i en proffkontrakt, sier hun og fortsetter:

– Det beviser for yngre spillere som ønsker å spille for Viking og vil oppnå det samme, at hvis du jobber hardt over tid og er tålmodig, så får du belønning til slutt.

Får skryt

Hovedtrener Magnus Meling skryter av Stornes Stålesen og gleder seg over at hun nå er blitt belønnet med proffkontrakt for sine gode prestasjoner.

– Vi er veldig glade for å ha med Oda videre. Hun er et eksempel på at å ha fokus på hva man har kontroll på og hva man skal forbedre overtid, er nøkkelen til utvikling. Evnen og viljen til å lære er årsaken til den utviklingen hun har hatt i år. Samtidig det å stå i vanskelige situasjoner over tid, skryter han.

PS: Søndag klokken 15 er Rosenborg 2 motstander på SR-Bank Arena. Da er det 20. serierunde som venter. 

Annonse fra Eliteserien: