Et «spark» for inkludering

Vi i Viking ønsker å gjøre det vi kan for å skape gode sommerminner lokalt. I den anledning inviterer vi barn og unge gjennom ulike tiltak til å komme på to av sommerens kamper helt gratis.

Annonse:

Idrett og fotball er en viktig arena for samhold, glede og inkludering. Fotballen bringer med seg glede og fellesskap, og vi håper å kunne gjøre en forskjell og skape minneverdig opplevelse barn og unge som har et behov. Gjennom kraft og kjærlighet jobber vi hver dag for å bygge et inkluderende samfunn både i og rundt klubben.

Sommerferien er nå godt i gang for mange. Sommerminner skal skapes og mange skal ut å reise. Dessverre er ikke det realiteten for alle. Flere og flere har ikke anledning til å legge ut på lange reiser eller delta i kostbare aktiviteter.

Vi i Viking ønsker å gjøre det vi kan for å skape gode sommerminner lokalt. I den anledning inviterer vi barn og unge gjennom ulike tiltak til å komme på to av sommerens kamper helt gratis. Første kamp er damenes oppgjør mot Bodø/Glimt søndag 7.juli. Den andre kampen er herrenes oppgjør mot Krisitansund lørdag 13.juli.

Billetter til alle deltagere i 1000takk Idrettssommer.

Stavanger Idrettsråd har siden 2020 arrangert 1000takk Idrettsommer. Det er et flott tiltak som gir barn og unge muligheten til å delta i ulike idrettsaktiviteter gjennom sommeren. Tiltak treffer mange barn og unge, også barn med spesielle behov. Vi har satt av et helt felt til alle deltagere under 1000takk Idrettsommer.

Andre organisasjoner kan ta kontakt

For å inkludere flest mulig og forhåpentligvis kunne bidra til å skape flere gode sommerminner tilbyr vi frivillige og ideelle organisasjoner å ta kontakt.

Har dere grupper bestående av barn og unge eller familier som ønsker å dra på kamp? Ta kontakt med Svein Helge Liknes på e-post: [email protected]

Fokus på inkludering

Samtidig som vi håper på å kunne skape ferieminner ønsker vi også å oppfordre til å være med å bidra til et inkluderende samfunn. - Vi går inn i sommeren som mange har store forventning knyttet til. Forventninger om små eller store reiser, kjekke aktiviteter og et ønske om å oppleve kanskje årets høydepunkt er det mange som har. Dessverre er realiteten for mange noe helt annet. Sommeren kan være en tid preget at utenforskap og ensomhet, der den økonomiske situasjonen setter sine begrensninger. Vi håper at vi som andre «kan se ut av våre egen stue» og se på hvordan vi kan bidra til å inkludere og skape gode sommerminner for de rundt oss, sier Svein Helge Liknes, leder for Viking Fotballs Samfunnsengasjement.

Annonse fra Eliteserien: