Endelig seier igjen!

Etter 4 kamper på rad uten seier, ble Florø slått 2-1 på SR-Bank Arena.

Etter festkvelden 16. mai mot Sandnes Ulf har har det blitt fire tap på rad for de mørkeblå. Derfor var gleden var stor blant spillerne etter en etterlengtet seier mot Florø.

- Utrolig deilig - denne smakte godt, skrek kaptein Viljar Vevatne på vei inn i garderoben etter kampen.

Tam første omgang

Florø kom til SR-Bank med en tydelig kamplan: Kompakte defensivt, og ta de overgangene de får. Dette bar også kampens første 15 minutter preg av. Hjemmelaget fikk ha mye ball, men fant ikke store åpninger i Florøs forsvarsmur.

Etter 16 minutter slo Florøs midtstoper en lang ball inn bak Vikings forsvarsfirer. Fra spissen av 16 meteren får Peter Aase drømmetreff og lobber ballen på halv-volley i lengste hjørnet bak Amund Wichne.

Etter et par halvsjanser til begge lag, trodde publikum at lagene skulle gå til pause med en knapp ledelse til bortelaget. Zlatko Tripic og Tommy Høiland ville det derimot annerledes. Tripic kombinerte flott med Fredrik Torsteinbø utenfor 16 meter, og angrepet ender i en soleklar felling av Tripic - og straffe ti Viking. Den måker Tommy Høiland midt i mål. 1-1.

Flott scoring av Torsteinbø

Det var et Viking-lag som kom ut med et vesentlig høyere balltempo i andre omgang. Ledet av en frisk Usman Sale skapte hjemmelaget både to og tre store sjanser uten å få uttelling.

15 minutter inn i andre omgang faller ballen imdidlertid ned til Torsteinbø på bakre stolpe. Han takker og bukker for muligheten og skyter ballen knallhardt i lengste hjørnet. 2-1.

De siste minuttene har Florø to store sjanser til å utligne, men i dag spratt ballen Vikings vei - som for første gang snudde en kamp etter å ha ligget under.

Neste hjemmekamp er allerede førstkommende søndag. Kl. 15.00 tar vi imot Ham-Kam til den siste kampen på SR-Bank Arena før sommerferien.