En litt annerledes kamp på SR-Bank Arena

HitecVision er Gatelagets sponsor, og en kamp mellom deres ansatte og Gatelaget, har stått på «to do» listen ganske lenge. Onsdag 30. august ble kampen endelig gjennomført på SR-Bank Arena

Annonse:

På kampdag er vanligvis tribunene på SR Bank Arena fylt til randen av forventningsfulle Viking supportere. Viking Gatelag mot HitecVision skapte ikke kødannelser i portene, men de som bivånet kampen, fikk servert en forrykende fotballkamp.

HitecVision er Gatelagets sponsor, og en kamp mellom deres ansatte og Gatelaget, har stått på «to do» listen ganske lenge. Onsdag 30. august møttes endelig lagene til kamp. Oppgjøret ble det mest målrike som er spilt på SR Bank Arena i år, hjemmelaget vant til slutt 10 – 4 (eller var det 5?).

DSC03080.jpg
Foto: HitecVision

For mange av HTV ansatte så var dette deres første møte med leggbeskyttere og fotballsko. Gatelagets spillere hadde litt mer erfaring og litt flere fotballøkter sammen, så dette hadde nok en klar innvirkning på sluttresultatet. I tillegg ble HitecVisions sisteskanse skadet etter noen få minutter, absolutt ingen god start for et nystartet lag.

Etter kampen spanderte våre gode naboer (HTV) pizza på lagene, og stemningen var såpass god på «banketten», at det ble bestemt at disse kampene skulle bli en tradisjon. Minimum en på våren og en på høsten.

DSC03247.jpg
Foto: HitecVision

For våre spillere er dette det kjekkeste av alt. De savner det å spille kamper, den årlige nasjonale turneringen blir ikke nok. Kanskje er det noen av dere som leser dette som ønsker å spille en kamp mot Gatelaget? Ta kontakt, så finner vi en dato som passer. 

Mer informasjon om Gatelaget og kontakinfo finner du her!

Annonse fra Eliteserien: