Egersunds IK blir samarbeidsklubb

I slutten av 2023 signerte Egersunds IK en samarbeidsavtale med Viking og blir en del av vårt samfunnsengasjement, Fotballøftet.

Annonse:

Fotballøftet ble startet opp i 2019 og er et samarbeidsprosjekt mellom Viking Fotball og breddeklubbene i regionen. Gjennom Fotballøftet ønsker vi å jobbe sammen med klubbene rundt oss for å skape gode utviklingsmiljøer, og legge til rette for at alle barn og unge skal få oppleve mestring gjennom fotballen. Vi mener nøkkelen til godt samarbeid er god dialog og deling kompetanse og kunnskap. Under paraplyen Fotballøftet finner man blant annet Trenerløftet, Rygerlag og opplevelser i samarbeid med Viking. 

260473214_603126477467983_2430031669988131955_n-1-580x326.jpg
Foto hentet fra: eikfotball.no

Egersunds IK blir vår 29. samarbeidsklubb. Svein Helge Liknes, leder for samarbeid, sier følgende om signeringen;

"Vi er veldig glade for at vi i Viking fremover får mulighet til å være med å bidra til å styrke fotballen i EIK. Sammen med EIK håper vi også å kunne skape mange gode fotballopplevelser for barn og unge både i Egersund og regionen rundt"

Daglig leder i EIK, Matteus Bårdsen sier følgende om det å bli en del av Fotballøftet;

"EIK er fornøyd med å bli samarbeidsklubb, og er glade for at Viking ønsker å gjøre noe igjen for klubbene rundt i Rogaland. Vi føler det samfunnsansvaret Viking tar kan løfte vår egen, og andre klubber rundt i området både sportslig og også på samfunnsbiten.

Vi i Viking gleder oss til fortsettelsen og er stolte av å presentere EIK som en våre samarbeidsklubber!

Annonse fra Eliteserien: