Efotballen ruller videre

Torsdag var det duket for kampdag to i eSerien. Og nok en gang imponerte våre gutter.

Annonse:

På første kampdag tok Viking ni av ni mulige poeng. Torsdag, på kampdag to, tok de to FIFA-spillerne våre syv av ni poeng, da Start, Jerv og Sandnes Ulf var motstandere. Det gjør at de nå ligger på en fin tredje plass, like bak de to store favorittene.

Starter opp igjen som vennskapsturnering

Eserien startet opp igjen torsdag, etter noen uker med stopp grunnet koronautbruddet. Planen er at serien skal fullføres, men som en vennskapsturnering. Alle retningslinjer og myndighetens råd blir fulgt til punkt og prikke under gjennomføring, noe som blant annet innebærer at spillerne ikke møtes på Stadion kampdagen, men heller spiller hjemmefra – en mulighet man jo faktisk har når man spiller efotball.

Mats Theie Bretvik er norsk landslagssjef i FIFA. Han følger naturligvis eSerien tett, og trekker frem Viking som et av lagene som kan utfordre favorittene. Et annet lag han nevner er Start, som var Chris-Andre Skogland og Sonde Voktors første motstander torsdag.

Vant lokaloppgjør

Dette var runde fire av eSerien for Vikings del, og hver runde spilles over to kamper. Første kamp mot sørlendingene endte 2-0 til Viking, mens andre resulterte i et 4-6-tap, noe som gjorde at sluttresultatet ble 6-6 og ga ett poeng.

Mot Jerv i andre kamp startet det dårlig, og Skogland tapte første kamp 1-2. Viking kom likevel brutalt tilbake, og Voktor slo til med en knallsterk 4-1-seier, noe som ga 5-3 sammenlagt.

Sist ut var et skikkelig lokaloppgjør mot Sandens Ulf. Her vant Sondre Voktor 3-1 i første kamp, mens det ble et knepent 0-1-tap i den andre. Det endte likevel med seier for Viking, som da altså tok syv av ni poeng totalt denne kvelden.

Neste kampdag er 2. april. Da venter Ranheim og Raufoss våre gutter. Kampene kan streames på  klubbens egen Twitch-kanal.

 

Annonse fra Eliteserien: