Duo fra akademiet har signert kontrakt

Tobias Saliou Moi Séne (18) og Niklas Kemp Fuglestad (17) har signert.

Annonse:

Det er en stor glede å kunne meddele at to av våre unge lovende talenter fra akademiet har blitt belønnet med sine første kontrakter i klubben. 

Den talentfulle duoen har begge signert kontrakter som strekker seg ut 2026 sesongen. 

- Dette er veldig gledelig og kjekt, først og fremst for Tobias og Niklas som har gjort en veldig god jobb over flere år, men også for akademiet når vi får muligheten til å signere våre egne spillere. De er to flotte gutter som vi gleder oss til å følge med videre på, sier utviklingsleder Mats Ullereng som skryter av ungguttene. 

Motiverende

- Det er veldig kjekt å vite at Viking har tro på meg som spiller og tilbyr meg denne muligheten her. Det viser at hardt arbeid over tid lønner seg. Dette gjør meg også ekstra motivert og vil jobbe enda hardere for å komme meg opp på A-laget, sier angrepsspilleren Niklas Fuglestad. 

Fuglestad navnet er ikke et ukjent navn i Viking. Erik Fuglestad som er onkel til Niklas noterte seg for 291 kamper og 31 mål for Viking. 

Tobias Saliou Moi Séne, som kom fra Sola FK etter 2019 sesongen, sier følgende: 

- Det gir en ekstra motivasjon å vite at Viking viser meg tillit og at de har stor tro på meg ved å tilby meg kontrakt slik at jeg kan nå drømmene mine. Nå ser jeg frem til flere år i mørkeblått og skal jobbe hardt for å bli en del av A-laget.

Viking ønsker samtidig å rette en takk til Sola FK som har vært en viktig bidragsyter for både Tobias og Niklas sin utvikling før tiden i Viking. 

Annonse fra Eliteserien: