Dette skjer på lørdag

Bli med på nok en fotballfest på Stadion når Viking tar imot Lillestrøm førstkommende lørdag. Her finner du en oversikt over hva som skjer på kampdag.

Foto: Carina Johansen / NTB

BILLETTER TIL KAMPEN FINNER DU HER

Lørdag møter Viking Lillestrøm til toppkamp på SR-Bank Arena. Etter seieren i Drammen søndag er Viking for alvor med i medaljejakten, og et av lagene man kjemper mot i toppen, er søndagens motstander.

Kampen har avspark klokken 16.00. Det er allerede solgt bra med billetter, så her blir det god stemning. I tillegg til kampen, skjer det mye annet for både store og små. Her er en oversikt:

✅ Det blir utvidet FanZone for hele familien fra kl. 14.00. Her kan du møte spillere, delta i kjekke aktiviteter og vinne flotte premier. FanZone finner du på grusplassen på nedsiden av stadion mot Gandsfjorden.

✅ For de voksne blir det arrangert oktoberfest i eget telt oppe på platået utenfor VIP-inngangene. Det er 18 års aldersgrense og teltet åpner klokken 12.30. Gratisbillett kan du hente ut her. 

Selv om det skulle bli "utsolgt" for gratisbilletter, kan man møte opp i døren. Så slipper man inn når det er ledig kapasitet.

✅ Før avspark skal Viking-legenden Olav "Viking" Nilsen som nylig gikk bort hedres.

✅ Vi skal hylle Viking-jentene som ble seriemestere i helgen.

Mareike Wang synger Ein blåe dag.

✅ Det skal lanseres en ny Viking-sang.

🚄 Go-Ahead setter også opp ekstratog ifm kampen. 👏

  • Lørdag 23.10 fra Stavanger kl. 15.30 med ankomst Jåttåvågen 15.38. Toget stopper også ved Paradis og Mariero
  • Lørdag 23.10 fra Jåttåvågen kl. 18.05 med ankomst Stavanger kl. 18.13. Toget stopper også ved Mariero og Paradis 

Bli med på nok en fotballfest på Stadion!

BILLETTER TIL KAMPEN FINNER DU HER

Det ble en skikkelig folkefest da Viking slo Sandefjord forrige hjemmekamp. Bli med så får vi det like kjekt også denne gang. Foto: Carina Johansen / NTB
Det ble en skikkelig folkefest da Viking slo Sandefjord forrige hjemmekamp. Bli med så får vi det like kjekt også denne gang. Foto: Carina Johansen / NTB

 

Annonse fra Eliteserien: