Dette er vår SLO og hans oppgaver

Han jobber for at samarbeidet med Viking og supporterne skal være best mulig, og har vært mørkeblå siden oppveksten. John Magne Danielsen fra Kvernevik er vår supporterkoordinator.

Annonse:

– Viking har betydd veldig mye for meg helt siden jeg var 4-5 år gammel og dro på stadion. Viking er en del av hverdagen og livet mitt, og jeg tror kanskje det bare er sønnen min som betyr mer enn Viking.

Vår supporterkoordinator John Magne Danielsen har du kanskje sett på våre kamper, enten det er på hjemmebane eller bortebane.

På ryggen er han lett gjenkjennelig med «SLO» i store bokstaver, og rollen har han hatt siden 2019-sesongen.

Men vet du egentlig hvilken oppgave han har? For kanskje er det nettopp John Magne du bør spørre når du trenger hjelp.

Når vår første kamp sparkes i gang i Eliteserien på hjemmebane mot Sarpsborg 08 mandag, er sjansen stor for at du ser mannen fra Kvernevik et eller annet sted på tribunen. 

DSC03927.jpg
Vår SLO er lett gjenkjennelig på tribunen. Foto: Alexander Larsen

På kampdag er han nemlig i arbeid for Viking og bidrar til at arrangementet og sikkerheten for våre supportere skal være så optimalt som mulig. Som et bindeledd mellom Viking og våre fantastiske supportere.

Han har dialog med motstanderlaget og gjør det han kan for at opplevelsen for våre supportere skal bli så bra som mulig.

– Mange tror dette kun gjelder Felt O, men dette gjelder hele stadion hvis det er noen som trenger hjelp. Jeg er til stede for å hjelpe, så det er bare å ta kontakt. Jeg er alltid tilgjengelig, understreker han.

Trenger du å komme i kontakt med John Magne? Ta kontakt på 483 46 512 eller [email protected].

Annonse fra Eliteserien: