Bli bedre kjent med vår nye styreleder

Han startet Viking-butikken i 1997 sammen med Viking, og overtok nylig vervet som styreleder i Viking AS. Her kan du bli litt bedre kjent med Jan Henrik Jelsa.

Annonse:

– Det er veldig hyggelig å få tilliten. Viking er en stor merkevare, og det er med stolthet og og ydmykhet at jeg tar på meg vervet. Jeg håper selvfølgelig å gjøre en god jobb og videreføre det gode arbeidet til Stig.

Det sier Viking AS sin ferske styreleder, Jan Henrik Jelsa. 

Etter å ha vært styremedlem de siste årene, er det nå han som skal ha det øverste overordnede ansvaret i selskapet. 

Like før jul ble det klart at Stig Harry Christiansen ikke kom til å fortsette som styreleder etter å ha gjort en fantastisk jobb de siste årene i to perioder.

Jelsa er derfor klar på at det ikke kommer til å bli store endringer - og at det først og fremst handler om kontinuitet og fortsette det samme gode arbeidet når han nå har fått ansvaret.

DSC02885.jpg
Jelsa er glad for å kunne bidra for klubben i hans hjerte. Foto: Alexander Larsen

– Jeg har vært Viking-supporter hele livet, helt siden jeg bodde på Varhaug på 70-tallet og reiste på kamper sammen med min far. Jeg har alltid hatt mørkeblått blod og et brennende engasjement for fotballen og Viking, sier han om forholdet til klubben.

– Vi var også med å drive og starte Viking-butikken i 1997 i Løkkeveien, legger han til.

Den ferske styrelederen, som startet Pizzabakeren for drøyt 20 år siden, har også 30 år som sponsor. Hans far Hans Georg «Goggen» Jelsa var også med å starte Viking-sport på 80-tallet.

Annonse fra Eliteserien: