Bjarnason reiser videre

Midtbanespillerens tid i klubben er over for denne gang.

Annonse:

Det er nå klart at Birkir Bjarnasons tid som Viking-spiller er over.

Viking og Brescia er enige om en overgang for midtbanespilleren som kom til klubben i forkant av årets sesong.

Han tok onsdag formiddag farvel med sine lagkamerater, før han reiste videre til Italia og deretter signerte kontrakten med den italienske klubben.

35-åringen signerte for Viking tidligere i år etter å ha terminert kontrakten med tyrkiske Adana Demirspor.

– Det har vært utrolig godt å være tilbake i Stavanger hos familien og i Viking. Det har vært et veldig vellykket opphold og utrolig kjekt at vi har prestert sånn som vi har gjort. Det er selvfølgelig kjedelig å forlate gruppa og situasjonen vi er i, men det har bare vært positivt og kjekt å være her, sier Bjarnason.

Bjarnason har scoret fem mål på 15 kamper i årets sesong i alle turneringer, deriblant vinnermålet på overtid mot Stabæk for noen uker siden.

– Jeg sitter igjen med nye vennskap og selvfølgelig gode minner. Vi har hatt en utrolig bra sesong så langt, og jeg håper de kan fortsette på den samme måten og avslutte sesongen bra, sier Bjarnason.

Han ønsker også å sende en siste hilsen til Viking-familien.

– Takk for meg for denne gang! Vi ses igjen, og jeg kommer tilbake på besøk for å heie på Viking. Supporterne har vært ekstremt bra og viktig for laget i år. Jeg håper de fortsetter med det og heier videre, avslutter Bjarnason.

– Oppholdet til Birkir har vært akkurat slik vi ønsket da han signerte. Han har bidratt med rutine og scoret noen viktige mål for oss. Planen var at han skulle videre i sommer, og vi ønsker ham lykke til i Italia, sier sportssjef Erik Nevland.

Annonse fra Eliteserien: