Berisha-dobbel og poeng i Bodø

(Bodø/Glimt - Viking 2-2) Vertene tok ledelsen på et straffespark like før pause, men to mål av Veton Berisha bidro til å snu kampen på Aspmyra. Dessverre utlignet Bodø/Glimt slik at det endte med poengdeling lørdag. Se høydepunktene her.

Annonse:

Endringer på laget

Bjarte Lunde Aarsheim og Morten Jensen gjorde tre endringer på laget. Arild Østbø kom inn for Iven Austbø i mål, Joe Bell var tilbake på midten etter å ha sonet karantene og Kevin Kabran startet på kanten.

Bodø/Glimt hadde ballen klart mest, men Viking forsvarte seg godt å hindret den regjerende seriemesteren fra å skape noe særlig med sjanser. Like før pause sprakk likevel nullen, da Patrick Berg scoret på straffe.

Dette var sjette kamp på rad Viking havnet under 0-1!

Berisha!

Men like etter hjemmelagets scoring, rett før dommer blåste av første omgang, fant Joe Bell Veton Berisha med et frispark, og Berisha gjorde som han pleier og satte ballen i mål.

Ti minutter ut i andre omgang scoret Berisha sitt niende mål for sesongen, da han stupheadet inn 2-1 fra en helt «umulig» vinkel.

Det tok dessverre ikke mer enn fem minutter før vertene utlignet etter et hjørnespark. Og med det endte det 2-2 på Aspmyra.

– Dette var absolutt en solid gjennomført kamp av oss. Spesielt med tanke på motstanderen vi møtte her. I fjor tapte vi 0–3 og ble overkjørt. Vi er veldig fornøyd med guttene våre. De var ekstremt lojale til kampplanen. Det var veldig kjekt å se, sier Bjarte Lunde Aarsheim til Aftenbladet.

Lørdag er det ny kamp på SR-Bank Arena. Da kommer Strømsgodset på besøk. Avspark klokken 18.00.

Kampfakta

11. serierunde, Eliteserien
Lørdag 3. juli kl. 15.00, Aspmyra stadion
Bodø/Glimt - Viking 2-2 (1-1)

Viking: Arild Østbø – Sebastian Sebulonsen, Henrik Heggheim, Viljar Vevatne, Rolf Daniel Vikstøl (Runar Hove fra 73’) – Harald Nilsen Tangen (Herman Haugen fra 84’), Joe Bell, Samúel Fridjónsson (Yann-Erik de Lanlay fra 68’) – Zlatko Tripic (Shayne Pattynama fra 84’), Veton Berisha (Sondre Auklend fra 73’), Kevin Kabran

Mål av: 1-0 Patrick Berg (str. 43’), 1-1 Veton Berisha (45’), 1-2 Veton Berisha (56’), 2-2 Patrick Berg (60’)

Hjørnespark: 9-3
Gule kort: Zlatko Tripic, Viljar Vevatne, Rolf Daniel Vikstøl
Dommer: Dag Vidar Hafsås, Kolstad Fotball